γεωργιάδης κατά πάντων επίθεση σε τζι

Γεωργιάδης κατά πάντων: Επίθεση σε Τζιτζικώστα, ευθύνες σε Τσίπρα και Καμμένο ‘γι αυτό που ζει τώρα η Ευρώπη’

0

Αμέσως μετά επιτέθηκε εναντίον του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου και υπογράμμισε: "Πόση εμπιστοσύνη μπορούμε να έχουμε στο κράτος του ΣΥΡΙΖΑ, όταν ο άνθρωπος που χειρίζεται, ως υπουργός Εθνικής Άμυνας, τη φύλαξη των συνόρων, ο κ. Παναγιώτης Καμμένος, είχε δηλώσεις πριν από πέντε μήνες ότι αν η Ευρώπη συγκρουστεί μαζί μας θα γεμίσουμε την Ευρώπη τζιχαντιστές, στο Βερολίνο, στις Βρυξέλλες και στο Παρίσι; Θα έπρεπε η Ν.Δ. σήμερα ήδη να έχει ζητήσει την παραίτηση του κ. Καμμένου".

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στη δήλωση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ότι πρέπει να απομονωθούν οι τρομοκράτες και σχολίασε: "Εμείς του απαντάμε από εδώ: Δεν σταματάς να τους μιλάς στο τηλέφωνο καλύτερα; Που τους έχεις στο κόμμα σου, που τους έχει βάλει στο υπουργείο Δικαιοσύνης; Κι έχεις το θράσος να λες να απομονώσουμε τους τρομοκράτες".

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ. εξέφρασε τη διαφωνία του με την αντιπολίτευση που κάνει σήμερα η Ν.Δ. και χωρίς να αναφέρει το όνομα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη τόνισε: "Αν θέλετε να συνεχιστεί η σημερινή αντιπολίτευση που κάνει η Ν.Δ., τότε μην με ψηφίσετε". Αφησε αιχμές και για τη στάση της Ν.Δ. στο θέμα των καταγγελιών του πρώην υπουργού Γιάννη Πανούση, λέγοντας πως αν είχαν συμβεί αυτά σε κυβέρνηση της Ν.Δ. οι αντιδράσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν τέτοιες που δεν θα είχε μείνει όρθια η Ακρόπολη και παρατήρησε: "Το θέμα κοντεύει να ξεχαστεί. Εγινε σύγκρουση ΣΥΡΙΖΑ-Μέγκα-Πανούση. Που είναι η Νέα Δημοκρατία; Πουθενά!"

Ο κ. Γεωργιάδης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον του έτερου υποψηφίου προέδρου της Ν.Δ. Απόστολου Τζιτζικώστα. Για την περίπτωση που εκλεγεί είπε ότι επειδή δεν είναι βουλευτής "η Ν.Δ. κινδυνεύει με πολιτική εξαφάνιση", ενώ για τη στήριξη που του παρέχει ο Μάκης Βορίδης τον κατηγόρησε πως "δεν γίνεται ανανέωση με μαυρογιαλούρικες πρακτικές".

Εξέφρασε και το παράπονο του για τη συμπεριφορά του Μάκη Βορίδη με τη φράση: "Ο φίλος τον φίλον εν κινδύνοις γιγνώσκει".

Ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι θέλει μια Ν.Δ. που θα είναι υπερήφανη για την ταυτότητά της, όπως η Δεξιά του Νικολά Σαρκοζί στη Γαλλία, που μιλάει με θάρρος για το θέμα της μετανάστευσης, ενώ η Νέα Δημοκρατία φοβάται να μιλήσει.

Τόνισε πως "όταν εκλεγεί πρόεδρος της Ν.Δ. θα χάσουν τον ύπνο τους ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος και ο Τσίπρας και η παρέα του θα λογοδοτήσουν για τη συμφορά που προκαλούν στη χώρα".

Πρόσθεσε πως έχει "λοιδορηθεί" το τρίπτυχο "πατρίς, θρησκεία, οικογένεια" και αναρωτήθηκε που υπάρχει διαφωνία.

Από την πρώτη σειρά των καθισμάτων την ομιλία του παρακολούθησε η σύζυγος του Ευγενία και το "παρών" έδωσαν οι βουλευτές Κώστας Γκιουλέκας, Θεόδωρος Καράογλου, Σάββας Αναστασιάδης και ο πρώην βουλευτής και υπουργός Γιώργος Ορφανός.

Πηγή:NEWS247

Share.