διαβούλευση για το σχέδιο κανονισμού

Διαβούλευση για το Σχέδιο Κανονισμού για την διαδικασία συλλογής στοιχείων για την Αγορά Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών

0Διαβούλευση για το Σχέδιο Κανονισμού για την διαδικασία συλλογής στοιχείων για την Αγορά Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών

Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) ανακοινώνει την διεξαγωγή Εθνικής Δημόσιας Διαβούλευσης σχετικά με το Σχέδιο Κανονισμού για την διαδικασία τακτικής συλλογής στοιχείων για την Αγορά Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών στην Ελλάδα.

Το κείμενο διαβούλευσης είναι διαθέσιμο στον παρακάτω σύνδεσμο:

Διεξαγωγή Δημόσιας Διαβούλευσης του Σχεδίου Κανονισμού για την διαδικασία τακτικής συλλογής στοιχείων για την Αγορά Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών στην Ελλάδα

Ως ημερομηνία έναρξης της δημόσιας διαβούλευσης ορίζεται η 4η Ιουλίου 2016, ημέρα Δευτέρα, και λήξης η 12η Σεπτεμβρίου 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν τις απόψεις τους επωνύμως, στην Ελληνική γλώσσα, σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή, όχι αργότερα από την 12η Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 13:00 µµ. Τυχόν ανώνυμες απαντήσεις δεν θα ληφθούν υπόψη.

Οι απαντήσεις των συμμετεχόντων στη δημόσια διαβούλευση θα δημοσιευτούν αυτούσιες και επωνύμως στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΤ. Σε περίπτωση που οι απαντήσεις περιέχουν εμπιστευτικά στοιχεία αυτά θα πρέπει να τοποθετηθούν σε ειδικό παράρτημα, προκειμένου να µην δημοσιευθούν.

Οι απαντήσεις πρέπει να φέρουν την ένδειξη:
«Δημόσια Διαβούλευση σχετικά με το Σχέδιο Κανονισμού για την διαδικασία τακτικής συλλογής στοιχείων για την Αγορά Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών στην Ελλάδα»

Οι απαντήσεις πρέπει να υποβάλλονται τόσο

Α) στην ακόλουθη διεύθυνση:
ΕΕΤΤ
Λ. Κηφισίας 60,
15125 Μαρούσι
Αττική

Όσο και
Β) στη διεύθυνση Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Κατά τη διάρκεια της Δημόσιας Διαβούλευσης είναι δυνατό να παρέχονται από την ΕΕΤΤ διευκρινιστικές απαντήσεις σε ερωτήσεις των ενδιαφερομένων, οι οποίες πρέπει να υποβάλλονται επώνυμα, µόνο µέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Το παρόν κείμενο δεν δεσμεύει την ΕΕΤΤ ως προς το περιεχόμενο της ρύθμισης που θα επακολουθήσει.

Πηγή:digitaltvinfo.gr

Share.