επίτηδες μειωμένη η τιμή για το recore

Επίτηδες μειωμένη η τιμή για το ReCore

0


Περίπου οκτώ ώρες η διάρκεια του παιχνιδιού.

Στις ομοιότητες με τα παιχνίδια των σειρών Mega Man και Metroid Prime, αναφέρθηκε σε μια πρόσφατη συνέντευξή του ο Mark Pacini, director για το επερχόμενο ReCore, ενώ σχολίασε και τη διάρκεια του υπό ανάπτυξη τίτλου. Σύμφωνα λοιπόν με τον Mark Pacini, το ReCore θα μπορεί να απασχολήσει τους παίκτες για περίπου οκτώ ώρες, αν και - όπως ο ίδιος υποστήριξε - δεν είχε ιδιαίτερη επιτυχία με ανάλογες εκτιμήσεις στο παρελθόν, κάτι που ενδεχομένως να σημαίνει πως το παιχνίδι θα έχει αρκετά μεγαλύτερη διάρκεια.

Επίσης, πρόθεση των δύο studios που εργάζονται στο εν λόγω project - Armature και Comcept - είναι να δημιουργηθεί ένα “παιχνιδιάρικο” αποτέλεσμα, με στόχο να προσελκύσει ο τίτλος ένα ευρύτερο κοινό. Παρ’ όλα αυτά, όπως σημείωσε ο director του παιχνιδιού, κατά τη διάρκειά του υπάρχουν σημεία με μεγαλύτερη δυσκολία, που απαιτούν περισσότερη εξερεύνηση, καθώς και πιο πολλές μάχες. Επιπλέον, η προσέλκυση μεγαλύτερου κοινού φαίνεται ότι επηρέασε και την τιμή του τίτλου, η οποία είναι ορισμένη στα 40 ευρώ.

Σε ένα πρόσφατο podcast, ο Aaron Greenberg, Xbox marketing manager, δήλωσε πως έχει μεγάλη σημασία η επιλογή της ημερομηνίας κυκλοφορίας για ένα νέο IP, έτσι το ReCore θα διατεθεί πρώτο στη σαιζόν, σε σύγκριση με τα υπόλοιπα αποκλειστικά παιχνίδια της Microsoft, ενώ το χαμηλότερο αντίτιμο πρόκειται να βοηθήσει στην άρση οποιωνδήποτε ενδοιασμών από το καταναλωτικό κοινό, για να επενδύσει σε ένα εντελώς καινούργιο franchise - χωρίς οποιαδήποτε εγκατεστημένη βάση - σε έναν AAA τίτλο, παρ’ όλα αυτά.

Να θυμίσουμε ότι πρωταγωνίστρια στο επερχόμενο action adventure παιχνίδι είναι η Joule Adams, μια νεαρή τεχνικός, η οποία έχει ως στόχο την προετοιμασία του πλανήτη “Far Eden” για κατοίκιση από την ανθρωπότητα. Στην περιπέτειά της θα έχει παρέα διάφορους φιλικούς, μηχανικούς συντρόφους, ενώ το ReCore θα κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά, έναντι 40 ευρώ, για Xbox One και Windows 10, στις 16 Σεπτεμβρίου.

Πηγή:Gameover

Share.