ημερομηνία κυκλοφορίας του hearts of stone

Ημερομηνία κυκλοφορίας του Hearts of Stone

0


Geralt of Rivia VS Αιώνια Ζωή.

Η CD Projekt RED επιβεβαίωσε ότι το πρώτο expansion του The Witcher 3, με τίτλο Hearts Of Stone, θα κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου. Το πακέτο επέκτασης είναι το πρώτο από τα δύο που έχουν προγραμματιστεί για κυκλοφορία. Αναμένεται να προσθέσει περίπου 10 ώρες βασικής ιστορίας και gameplay, αλλά θα απαιτεί από τους παίκτες να βρίσκονται τουλάχιστον στο επίπεδο 30, λόγω της δυσκολίας του. Όσοι δε, επιχειρήσουν να παίξουν το Hearts Of Stone στο New Game Plus, ενδέχεται να αντιμετωπίσουν ακόμα μεγαλύτερη δυσκολία και περισσότερες προκλήσεις.

Το Hearts Of Stone θα μπορεί να παιχτεί πριν ή και μετά από τα γεγονότα της βασικής ιστορίας του The Witcher 3, ενώ η υπόθεσή του θα εκτυλίσσεται στις περιοχές Velen, Oxenfurt και No Man’s Land. Σε αυτή την περιπέτεια ο Geralt αναλαμβάνει να κυνηγήσει τον Olgierd von Everec, έναν λήσταρχο, ο οποίος τυγχάνει να είναι… αθάνατος, κάνοντας λίγο δύσκολο το έργο του αγαπημένου Witcher.

Το Hearts Of Stone θα είναι τμήμα του Expansion Pass, το οποίο κοστίζει 24,99 € και περιλαμβάνει το πακέτο επέκτασης Blood & Wine, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει του χρόνου. Το Hearts Of Stone κοστίζει 10 ευρώ, ενώ όσοι κάτοχοι ηλεκτρονικών υπολογιστών επιθυμούν, μπορούν να το προπαραγγείλουν με μια μικρή έκπτωση (8,49 €) από το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας.

Πηγή:Gameover

Share.