η ζωή κωνσταντοπούλου ανοίγει τα χαρτ

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανοίγει τα χαρτιά της, στην εκπομπή «RealtaLK» στο Novalifε

0


Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανοίγει τα χαρτιά της, στην εκπομπή «RealtaLK» στο Novalifε

Η εκρηκτική Ζωή Κωνσταντοπούλου σε μία ανατρεπτική και εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη ανοίγει τα χαρτιά της στην Κατερίνα Λάσπα, στην πέμπτη εκπομπή του «RealtaLK», την Παρασκευή, 16 Ιουνίου στις 22.30 αποκλειστικά στο Novalifε (https://www.youtube.com/watch?v=pReBoqjYdTo).

Η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου ξεδιπλώνει το πηγαίο χιούμορ της ενώ για πρώτη φορά αποκαλύπτει ορισμένα από τα μυστικά της. Δηλώνει πεισματάρα, απείθαρχη αλλά και αμετανόητη, ωστόσο δεν διστάζει να φανερώσει την τρυφερή και προστατευτική για τους φίλους της, πλευρά της. Μιλά με αγάπη για τους γονείς, τους παππούδες και τις αδελφές της, ενώ δεν κρύβει και τη διάθεσή της να γίνει μητέρα.

Η εκπομπή «RealtaLK»,  η οποία προβάλλεται αποκλειστικά στο Novalifε κάθε Παρασκευή στις 22.30, φιλοξενεί σε απροσδόκητα τετ α τετ πολυσυζητημένες γυναίκες, επιτυχημένες, αμφιλεγόμενες, εκκεντρικές, πολυδιάστατες, μαχητικές, γοητευτικές, πεισματάρες, πρωτοπόρες και πάνω απ όλα πραγματικά ενδιαφέρουσες. 

Η εκπομπή έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται μέσω των υπηρεσιών NovaGO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!

Πηγή:digitaltvinfo.gr

Share.