η ses λανσάρει τη νέα online πλατφόρμα βίντεο lucid

Η SES λανσάρει τη νέα online πλατφόρμα βίντεο LUCID

0Η SES λανσάρει τη νέα online πλατφόρμα βίντεο LUCID

Η SES Platform Services, θυγατρική της SES, ανακοίνωσε τη δημιουργία της νέας πλατφόρμας online βίντεο (OVP) LUCID. Η λύση περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεται ένας πελάτης για το λανσάρισμα της δικιάς του προσφοράς online βίντεο, από την αρχική δημιουργία ενός τηλεοπτικού καναλιού Internet TV έως τις υπηρεσίες on-demand: Επεξεργασία βίντεο, υπηρεσίες εμπορικής εκμετάλλευσης με ευέλικτα επιχειρηματικά μοντέλα (όπως SVoD, TVoD), και εφαρμογές με ένα ευκολονόητο και εύκολο στη χρήση περιβάλλον χρήστη (για iOS, Android) και μία υλοποίηση HTML5 για ένα IP Box.

H LUCID OVP είναι ένα αναπόσπαστο τμήμα της νέας αντίληψης Media Toolbox της SES Platform Services. Το Media Toolbox είναι μία αρθρωτή (modular) λύση όλα-σε-ένα, για την βέλτιστη διανομή του οπτικοακουστικού περιεχομένου. Από την γραμμική διανομή έως όλες τις μορφές των υπηρεσιών on-demand, καλύπτει τις τεχνολογικές πτυχές με ένα εξαιρετικά ευέλικτο και κλιμακούμενο τρόπο, μειώνοντας τις τεχνικές πολυπλοκότητες για τους πελάτες, ώστε αυτοί να επικεντρωθούν στις βασικές τους δραστηριότητες.

Συνδυάζοντας streaming γραμμικής τηλεόρασης, τηλεοπτικές υπηρεσίες catch-up και video-on-demand (VoD) σε ένα μία ισχυρή πλατφόρμα online βίντεo, η LUCID OVP είναι μία πλήρης, έτοιμη προς χρήση, λύση end-to-end, για διαχειριστές πλατφορμών, ραδιοτηλεοπτικούς οργανισμούς και παίκτες ÒTT, που επιθυμούν να βελτιστοποιήσουν τις δραστηριότητες τους και να ενισχύσουν την αύξηση των συνδρομητών. Δίνει τη δυνατότητα στους διαχειριστές πλατφορμών να δημιουργήσουν online βίντεο και εμπειρίες πολλαπλών οθονών για τους χρήστες, ώστε να ολοκληρώσουν την βίντεο στρατηγική τους. Επίσης οι ραδιοτηλεοπτικοί οργανισμοί και οι πάροχοι περιεχομένου μπορούν εύκολα και γρήγορα να στήσουν μία υπηρεσία online βίντεο, ως συμπλήρωμα των δορυφορικών τους υπηρεσιών, για να ικανοποιήσουν νέες ομάδες πελατών.

Η LUCID OVP θα παρουσιαστεί στο περίπτερο της SES (1.Β51) στην Αίθουσα 1, κατά τη διάρκεια της έκθεσης IBC 2015 στο Άμστερνταμ.

http://www.ses.com/4233325/news/2015/21523824

 

Πηγή:digitaltvinfo.gr

Share.