καλοκαιρινά diy για την ajax ab bασιλόπουλο

Καλοκαιρινά DIY για την AJAX & AB Bασιλόπουλο

0


Made by Rdeco νατουρεμάν! Ναι μον σερί, ξεκίνησε η καλοκαιρινή περίοδος της ετήσιας συνεργασίας του Rdeco με τους AJAX & AB Bασιλόπουλο. Ήδη έχω στείλει τρία νέα και υπέροχα project που αναμένεται να βλέπεις κάθε 15ήμερο στα φυλλάδια προσφορών. Θα σου δώσω λίγα hints έτσι για να έχεις. Για να τα δεις, η καμπάνια λέγεται ΖΗΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ και τη βρίσκεις εδώ, στο site του ΑΒ.

To φάρο από γλάστρες θα τον δεις στο link που σου έδωσα πιο πάνω. Ήταν πολύ εύκολος να γίνει και βγαίνει πολύ εντυπωσιακός το βράδυ αναμμένος. Όλες οι οδηγίες εδώ.

ZΗΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΕ AJAX & AB Βασιλόπουλο

Ποια είναι η άποψη μου όμως για τα DIY αφού τώρα τελευταία έχω ασχοληθεί από πολύ έως ΠΑΡΑ πολύ με αυτά; Να πιάσουμε αυτή την καμπάνια ή τον ANT1; Δε με ρωτάς αλλά θέλω εγώ να σου πω. Και θα σου πω. Έχω φτιάξει άπειρα πράγματα και στο παρελθόν. Όλα δεν είναι χρηστικά. Αυτό που για μένα παίζει ρόλο και διάλεξα και για αυτή την καμπάνια αλλά και για τον ΑΝΤ1, είναι να έχουν ομορφιά, φινέτσα, οικονομία και να καλύπτουν μια ίσως πραγματική ανάγκη. Αυτά διαλέγω να σου δείχνω να ξέρεις.

O φάρος ας πούμε είναι υπέροχος γιατί; Γιατί θα σου κάνει ατμόσφαιρα, θα σε χαλαρώσει με το βάψιμο του, θα σου δημιουργήσει περαιτέρω ανάγκη για δημιουργία στο μπαλκόνι σου. Θα θέλεις δηλαδή να το κάνεις ακόμη ομορφότερο! Το από πάνω αποτέλεσμα βγαίνει την επόμενη εβδομάδα και θα το δεις. Πάλι εύκολο και με μεγαλύτερο αποτέλεσμα από την αξία των υλικών του. Όλα αυτά, τα έχουμε σπίτι μας! Ας μην τα πετάμε!

Από πάνω βλέπουμε το τρίτο που θα βγει. Λίγη υπομονή! Πάρα πολύ έξυπνο και εύκολο. Η καλοκαιρινή περιόδος της καμπάνιας ΖΗΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ θα διαρκέσει έως τις 07/09. Κάθε δεκαπενθήμερο θα βρίσκεις μια ιδέα στο φυλλάδιο προσφορών στα ταμεία του ΑΒ. Μέσα έχει την αφεντιά μου και ένα όμορφο και ιδιαίτερο DIY. Μην ξεχνάς πως για κάθε αγορά AJAX αξίας €15 κερδίζεις 100 πόντους για την καρτούλα σου την ΑΒ. Επιπλέον 200 τυχεροί θα κερδίσουν 200 πόντους που αντιτοιχούν σε δωροεπιταγή €6.

Mια άλλη σπουδαία εμπειρία είναι πως μαθαίνεις να σκηνοθετείς τα αντικείμενα που φτιάχνεις. Και εκεί πρέπει να σκαρφίζεσαι τρόπους από το τίποτα για να δείξουν ακόμη πιο όμορφα αυτά που φτιάχνεις. Να βρίσκεις τη σωστή λήψη, το σωστό φως. Είναι σαν αυτό που σου έλεγα για το πως θα φτιάχνεις τα vignette σου στο σπίτι. Θα στήνεις και θα φωτογραφίζεις. Ξανά και ξανά!

Nα σου υπενθυμίσω επίσης πως στο τέλος κάθε περιόδου παρουσιάζεται μια ιδέα που επιλέγεις ΕΣΥ ανάμεσα σε δύο. Έχω διαλέξει να φτιάξουμε μακραμέ ονειροπαγίδες ή string art καδράκια. Ψηφίζεις εδώ!Πηγή : Rdeco

Share.