λεπτομέρειες για το drop zone mode του νέου star wars battlefront

Λεπτομέρειες για το Drop Zone Mode του νέου Star Wars Battlefront

0


Alternative King of the Hill.

Σήμερα αποκαλύφθηκαν, μέσω μια ανάρτησης που έγινε στο blog της EA, οι πρώτες λεπτομέρειες για το νέο mode του Star Wars Battlefront, με τον τίτλο Drop Zone.

Σύμφωνα με την ανάρτηση που προαναφέραμε, στο Drop zone θα υπάρχουν δυο ομάδες των 8 ατόμων, με σκοπό να κατακτήσουν και στη συνέχεια να διατηρήσουν κάτω από τον έλεγχο τους τα διάφορα drop pods που θα εισέρχονται στην ατμόσφαιρα και θα καταλήγουν στο έδαφος του πλανήτη. Νικητήρια ομάδα θα είναι η πρώτη ομάδα που θα ελέγχει 5 pods ταυτόχρονα ή τα περισσότερα από αυτά για περισσότερο από 10 λεπτά. Τα pods θα αλλάζουν συνεχώς θέση ή θα αυξάνονται με σκοπό να μην υπάρξει ισοπαλία μεταξύ των 2 ομάδων.

Η EA τονίζει ότι για να κατακτήσει μια ομάδα ένα pod, θα πρέπει να είναι κοντά του όταν προσγειωθεί στο έδαφος. Παράλληλα, τα pods θα παρέχουν στην ομάδα που τα «κατέχει» κάποια power pickups.Οι πλανήτες- χάρτες που θα είναι διαθέσιμο το Drop Zone, θα είναι οι Tatooine, Hoth, Sullust και Endor.

Το Star Wars: Battlefront θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου για PlayStation 4, Xbox One και για PC μέσω την υπηρεσίας της EA, Origin.

Πηγή:Gameover

Share.