μέσα ο τζίλας εκτός ο κοζορώνης στον ερ

Μέσα ο Τζίλας, εκτός ο Κοζορώνης στον Εργοτέλη

0


Email Print Text

Μέσα ο Τζίλας, εκτός ο Κοζορώνης στον Εργοτέλη

Προς (Συμπλήρωσε το e-mail του φίλου σου) Από (Συμπλήρωσε το δικό σου e-mail) Κείμενο

Με ένα απρόοπτο της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Εργοτέλη για το ματς της Δευτέρας με την Κέρκυρα καθώς ο Κοζορώνης αποχώρησε από τη προπόνηση της Κυριακής με ενοχλήσεις στον προσαγωγό και έμεινε εκτός αποστολής. Το ευχάριστο για τον Ταουσιάνη είναι πως ο Τζίλας ο οποίος το Σάββατο δεν γυμνάστηκε προληπτικά με την υπόλοιπη ομάδα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή και αναμένεται να είναι και πάλι το «βαρύ πυροβολικό» για τους Κρητικούς.

Ο Εργοτέλης θέλει να κάνει το τρία στα τρία για να ελπίζει για την παραμονή στην Super League καθώς αν γνωρίσει την ήττα στο ματς της Δευτέρας τότε θα αποχαιρετήσει την κατηγορία.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εντός έδρας αγώνα της Δευτέρας (19:30) με την Κέρκυρα.

Με τη συμμετοχή του Τζίλας πραγματοποιήθηκε το πρόγραμμα, που περιελάμβανε παιχνίδια τακτικής και ασκήσεις με στημένες φάσεις.

Ο Κοζορώνης αποχώρησε από την προπόνηση με ενοχλήσεις στο δικέφαλο και δεν συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή, όπως και ο Μπουρσέλης (ενοχλήσεις στους προσαγωγούς), ο οποίος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Η 19μελής αποστολή αποτελείται από τους: Καβουσάκη, Σαράνοφ, Λυκογιάννη, Ρέντζα, Τζανακάκη, Πίτσο, Γκορκς, Λουβιόν, Λεονάρντο, Χαντί, Μπόε – Καν, Γκέντσογλου, Καζναφέρη, Καλέ, Μπρούνο, Χουλά, Ολαϊτάν, Γιουσούφ και Τζίλας".Πηγή : SPORT24

Share.