πάμε με μεγάλα σχέδια για τους τοίχους

Πάμε με μεγάλα σχέδια για τους τοίχους με ταπετσαρία

0


Πάμε με μεγάλα σχέδια σε τοίχους και όποια άλλη επιφάνεια βρεις. Μονόδρομος για το 2018 είναι αφενός το Tropical Deco style και αφετέρου τα μεγάλα σχέδια σε ταπετσαρία, ζωγραφιές, πόστερ, τοιχογραφίες και όπως αλλιώς μπορεί να λέγεται κάτι στο τοίχο.

Ξεκίνησα με το Tropical γιατί θυμάσαι τη τάση Flamingo το καλοκαίρι που μας πέρασε φαντάζομαι. Ε, μαζί με το φλαμίνγκο ήρθε φυσικά και η μπανανιά, η ορχιδέα, ο κάκτος, τα παραδείσια πουλιά και όλα τα καλά της φύσης μας.

Στυλ Τρόπικαλ Must Have: Τροπικό θέμα-ξύλο-καθρέφτης

Via

Ρομαντικό στυλ ή αφαιρετικό αλλά με λουλούδια που μοιάζουν ακουαρέλες ζωγραφικής. Ρομαντικό και ευγενές, τεράστιο pattern και πάλι στη μόδα και φυσικά αρκετά shabby περιβάλλον.

Θα το πούμε και λίγο Metropolitan αυτό αλλά σημασία έχει πως η ταπετσαρία λειτουργεί σαν ταπισερί αφού είναι θεματική. Μεγάλη μόδα και η θεματική ταπετσαρία να ξέρεις.

Ίδια με τη ταπετσαρία μπορεί να λειτουργήσει και το πλακάκι και έτσι πρέπει. Από πάνω μέχρι κάτω επιφάνειες ντυμένες με πλακάκια με ενδιαφέρον που μπορεί να δημιουργούν θέμα ή όχι αλλά πάντως να έχουν ενδιαφέρον.

Οι έντονες αντιθέσεις σε ποπ στυλ περιβάλλον και ο λόγος για να γίνεις Boho style η παρακάτω φωτογραφία. Η μόδα του Boho είναι εδώ όσο ποτέ και ζητάει ελεύθερη διάθεση να μιξάρεις πράγματα που όλα μαζί σαφώς είναι άσχετα αλλά έχουν ένα που τα ενώνει: Αυτή τη μεγάλη ταπετσαρία παντού.

Το country που σου άρεσε μην το βαριέσαι τώρα που μπορεί να είδες και άλλα. Αναβαθμίζεται από τη χλιαρότητα και το ρομαντισμό του με μια ταπετσαρία που θα σου ανεβάσει τους τόνους και θα δώσει έμφαση στα υπόλοιπα χρώματα.

Για τα παιδιά δεν υπάρχει κάτι πιο ενδιαφέρον από το να ζουν μέσα σε χρώματα και σχήματα. Χάρισε τους ένα υπέροχο δωμάτιο σε ζωηρούς τόνους.

Το δράμα και η επιβολή ύφους είναι το πιο απλό επίτευγμα με μια σκούρα ταπετσαρία με κάτι ανάλογο σε θέμα. Θα γράφουν επάνω της ακόμα και οι σκέψεις που δεν πρόλαβες να ξεστομίσεις.

Μισό μισό και μπουαζερί, ορίστε το πως θα έχεις ακόμη καλύτερα αποτελέσματα αν τολμάς. Κράτα τη λέξη μπουαζερί, θα τη δεις μπροστά σου πολύ σύντομα.

Έχεις ένα σημείο σκέτο και αδιάφορο στο σπίτι σου; Προφανώς όχι ένα, αλλιώς δε θα ήσουν εδώ. Μια λύση που κρατάει για πάντα και αναβαθμίζει ματιές και έπιπλα είναι η ταπετσαρία σε αυτό το τοίχο σκάλας.

Τέλος το εξώφυλλο του ποστ, ένα λίγο colonial, λίγο boho, που αγάπησα αμέσως. Μπουαζερί, γεμάτη ταπετσαρία σε έντονο χρώμα και μοτίβο και λίγα έπιπλα σα πεταμένα στο χώρο. Άδειο αλλά ταυτόχρονα γεμάτο. Για μένα; Υπέροχο!

Via
Πηγή : Rdeco

Share.