πανέτοιμη η nova για υβριδικές υπηρεσίες

Πανέτοιμη η Nova για υβριδικές υπηρεσίες

0Πανέτοιμη η Nova για υβριδικές υπηρεσίες

‘Έτοιμη είναι η Nova να προχωρήσει στο λανσάρισμα των νέων υβριδικών υπηρεσιών της. Αυτή τη στιγμή, όλοι οι συνδρομητές της (με παλιούς ή νέους δέκτες) έχουν αναβαθμιστεί, αποκτώντας τη λειτουργία REC στα μενού τους, γεγονός που τους επιτρέπει τη σύνδεση εξωτερικών μέσων αποθήκευσης στο δέκτη, για την πραγματοποίηση εγγραφών προγραμμάτων.

‘Έτοιμη όμως τεχνικά είναι και η ενεργοποίηση της θύρας ethernet των δεκτών, ώστε να δοθεί και πρόσβαση σε VOD περιεχόμενο. Συγκεκριμένα, οι συνδρομητές θα αποκτήσουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε όλο το library δικαιωμάτων που διαθέτει η Nova, ώστε να μπορούν ανά πάσα στιγμή να επιλέξουν την ταινία, σειρά, ντοκιμαντέρ της αρεσκείας τους μέσα από εκατοντάδες επιλογών που συνεχώς θα ανανεώνονται και να τα παρακολουθούν στην τηλεόρασή τους! Για αυτή τη δυνατότητα δε θα υπάρχει χρέωση!

Η έναρξη των υβριδικών υπηρεσιών σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αναμένεται να πραγματοποιηθεί κάπου μέσα στο Μάιο.

Αυτό που αποτελεί κοινό τόπο και λογική για όλα τα τμήματα της εταιρείας, με τα οποία επικοινώνησα, είναι πως : « Ό,τι κάνουμε το κάνουμε για όλους μας τους συνδρομητές. Δεν ξεχωρίζουμε κανέναν και δουλεύουμε ώστε να έχουν όλοι την ίδια ξεχωριστή εμπειρία θέασης! Τους επόμενους μήνες σταδιακά θα δείτε και νέα πρωτοποριακά προϊόντα & υπηρεσίες. Μια διαφορετική, καλύτερη Nova ετοιμάζεται».

N.D

Πηγή:digitaltvinfo.gr

Share.