σπαρταθλον 2015 στα κανάλια novasports

ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2015 στα κανάλια Novasports!

0ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2015 στα κανάλια Novasports!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε για 33η συνεχόμενη χρονιά ο ιστορικός υπερμαραθώνιος ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2015. Πρόκειται για έναν από τους πιο δύσκολους αγώνες υπεραποστάσεων παγκοσμίως, συνολικής απόστασης 246 χιλιομέτρων και παράλληλα πολύ μεγάλου ενδιαφέροντος λόγω του ιστορικού του υπόβαθρου.

Το Σπάρταθλο αναβιώνει τα βήματα του Φειδιππίδη, ενός αρχαίου Αθηναίου δρομέα μεγάλων αποστάσεων, ο οποίος το 490 π.Χ., πριν από τη μάχη του Μαραθώνα, εστάλη στη Σπάρτη να ζητήσει βοήθεια στον πόλεμο που διεξήγαγαν οι Έλληνες με τους Πέρσες. Νικητής της φετινής διοργάνωσης αναδείχτηκε ο Γερμανός, Φλόριαν Ρόις, ο οποίος έφτασε πρώτος στο άγαλμα του Λεωνίδα μετά από 23 ώρες, 17 λεπτά και 32 δευτερόλεπτα. Πρώτος Έλληνας αθλητής και 13ος στη γενική κατάταξη ο Νικόλαος Πετρόπουλος, με χρόνο 27 ώρες, 40 λεπτά και 24 δευτερόλεπτα.

Τα κανάλια Novasports στηρίζουν σταθερά τα τελευταία χρόνια τη διοργάνωση του ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ ως χορηγός επικοινωνίας, και θα προβάλλουν ένα αφιέρωμα της φετινής διοργάνωσης σε μαγνητοσκόπηση σήμερα Παρασκευή 2 Οκτωβρίου στις 21:30, από το Novasports 3 και από το Web TV του Novasports.gr (διαθέσιμο σε συνδρομητές Forthnet/Nova) και αύριο Σάββατο 3 Οκτωβρίου στις 15:30, από το Novasports 3.

Διαβάστε περισσότερα για το ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ στο αναλυτικό αφιέρωμα του Novasports.gr στο www.novasports.gr/Spartathlon2015!

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

 

Πηγή:digitaltvinfo.gr

Share.