στιλ δεν παίξαμε καλά αλλά δικαιούμα

Στιλ: "Δεν παίξαμε καλά αλλά δικαιούμαστε τη νίκη"

0


Email Print Text

Στιλ: «Δεν παίξαμε καλά αλλά δικαιούμαστε τη νίκη»

Προς (Συμπλήρωσε το e-mail του φίλου σου) Από (Συμπλήρωσε το δικό σου e-mail) Κείμενο

Ως μια επαγγελματική νίκη χαρακτήρισε την επικράτηση επί της SKODA Ξάνθης ο Λουκ Στιλ. Ο Άγγλος πορτιέρο μετά το τέλος του αγώνα με τους Ακρίτες υποστήριξε πως η ομάδα του δικαιούταν τους τρεις βαθμούς παρά το γεγονός ότι δεν έπαιξε και τόσο καλά, ιδίως στο πρώτο ημίχρονο.

Μάλιστα δικαιολόγησε και τους οπαδούς του τριφυλλιού για τις αποδοκιμασίες που υπήρξαν κυρίως στο πρώτο μέρος. Χαρακτηριστικά ο Λουκ Στιλ σημείωσε:

Για το ματς:

«Είμαι χαρούμενος με τη νίκη. Θεωρώ ότι δεν κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι, όμως ήταν σημαντικό στο δεύτερο ημίχρονο να παραμείνουμε επαγγελματίες μέσα στο γήπεδο, να είμαστε υπομονετικοί και καταφέραμε να πάρουμε μια νίκη που τη δικαιούμαστε απόλυτα».

Για τις αποδοκιμασίες:

«Είναι αλήθεια ότι στο πρώτο ημίχρονο απογοητεύσαμε τους οπαδούς μας με την εμφάνιση που κάναμε γι” αυτό και υπήρξαν οι αποδοκιμασίες, όμως ήταν σημαντικό που στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε.

Η εικόνα μας αυτή στο δεύτερο μέρος, έδειξε και τον χαρακτήρα της ομάδας και παλέψαμε για να πάρουμε τους βαθμούς. Ξέρουμε όμως ότι πρέπει να εμφανιζόμαστε πολύ καλύτεροι απ” ότι το κάναμε στο πρώτο ημίχρονο».Πηγή : SPORT24

Share.