στο φιλέ άρωμα τελικών volley league στα κανάλι

«Στο Φιλέ»: Άρωμα τελικών Volley League στα κανάλια Novasports

0«Στο Φιλέ»: Άρωμα τελικών Volley League στα κανάλια Novasports

Η Volley League ετοιμάζεται για τους τελικούς και τα κανάλια Novasports προσφέρουν το καλύτερο pre game! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τετάρτη 22 Απριλίου στις 19:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από τα κανάλια Novasports 1 και Novasports 1 HD, την εκπομπή «Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λώλη, η οποία θα είναι αφιερωμένη στα play offs της Volley League. H εκπομπή θα προβληθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, αλλά και από το Web TV του Novasports.gr.

Συγκεκριμένα, λίγες μέρες μετά το τέλος των συναρπαστικών ημιτελικών, ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός – Φοίνικας Σύρου και λίγες ώρες πριν την έναρξη της σειράς τελικών ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, που θα μεταδοθούν από την Πέμπτη 21 Απριλίου, ζωντανά και αποκλειστικά στα κανάλια Novasports, στην εκπομπή θα προβληθούν αποκλειστικές συνεντεύξεις των βολεϊμπολιστών Βασίλη Κουρνέτα και Κώστα Χριστοφιδέλη. Ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ και ο ακραίος του Ολυμπιακού θα μιλήσουν για την επικράτηση των ομάδων τους, στους ημιτελικούς και για τη μεγάλες συγκινήσεις που θα περιμένουν τους φίλους του βόλεϊ στη σειρά των τελικών.

Επίσης, «Στο Φιλέ» θα υπάρχει πλούσιο ρεπορτάζ και όλο το παρασκήνιο από τους δύο ημιτελικούς, αλλά και δηλώσεις των πρωταγωνιστών, έτσι όπως τα κατέγραψε η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών Novasports.

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

Πηγή:digitaltvinfo.gr

Share.