τζιτζικώστας γνήσιος εκφραστής του π

Τζιτζικώστας: Γνήσιος εκφραστής του παλιού ο Αλέξης Τσίπρας

0

«Σε ένα διεθνές ευρωπαϊκό πρόβλημα ο πρωθυπουργός έπρεπε να απαιτεί ενισχυτικές λύσεις ασφαλείας και από τον ΟΗΕ και από την Ε.Ε και όχι να συγκαλύπτει με άγνωστο ποια ανταλλάγματα, πως θα έπρεπε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Η βαθιά άγνοια του προβλήματος, είναι αδιανόητα ρηχή για πρωθυπουργό. Η αντιμετώπιση όλων των θεμάτων, δεν κρύβεται πια, μας κάνει να ανησυχούμε βαθειά, για το πότε θα γίνει το μεγάλο λάθος».

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ ανέφερε μεταξύ άλλων, πως οι πολίτες, μετά από 6 χρόνια λιτότητας και θυσιών πρέπει να ξέρουν, ποιος είναι ο πραγματικός τους αντίπαλος. Την στιγμή που η ελληνική κοινωνία έπρεπε να είναι μία γροθιά, την αποστραγγίζουν για να στηριχθεί το παλιό. «Αυτό κάνει σήμερα ο κ. Τσίπρας ως γνήσιος εκφραστής του παλιού. Αυτή είναι η αποστολή του, να μην αλλάξει τίποτα από τα παλιά συστήματα», πρόσθεσε .

Ο κ.Τζιτζικώστας υποστήριξε ότι οι κυβερνητικές πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ, έφεραν την χώρα, στο χειρότερο σημείο να αγωνίζεται πάλι, για να μην πέσει στο γκρεμό». Η κυβέρνηση τους, αποδεικνύεται επικίνδυνα ανίκανη. Αυτό που θέλουν είναι να στήσουν το παλιό κομματικό κράτος των φίλων και των κομματαρχών τους . Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι πια αποδεδειγμένα, η χειρότερη κυβέρνηση».

Φωτογραφία: sooc.gr

Πηγή:NEWS247

Share.