το dragons dogma dark arisen έρχεται στο pc

Το Dragon’s Dogma: Dark Arisen έρχεται στο PC

0


 Σύντομα η κυκλοφορία του.

Όπως ανακοίνωσε η Capcom μέσα από το επίσημο site της, το Dragon’s Dogma: Dark Arisen, ο RPG τίτλος της που είχε κυκλοφορήσει για κονσόλες το 2012, έχει προγραμματιστεί για κυκλοφορία στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές στις αρχές του 2016.

Η έκδοση αυτή θα περιλαμβάνει το αρχικό παιχνίδι και το πακέτο επέκτασης Dark Arisen, το οποίο είχε κυκλοφορήσει για κονσόλες το 2013. Θα διαθέτει αναβαθμισμένα γραφικά και υποστήριξη χειριστηρίων Xbox 360 και Xbox One (εκτός του χειρισμού με πληκτρολόγιο και ποντίκι), ενώ όσοι προμηθευτούν τον τίτλο μέσω Steam, θα μπορούν να συγκεντρώσουν Steam achievements και συλλεκτικές κάρτες. Χαρακτηριστικό του παιχνιδιού είναι το μοναδικό, online σύστημα «Pawn», σύμφωνα με το οποίο οι παίκτες θα μπορούν να ανταλλάζουν τους AI συντρόφους με κανονικούς παίκτες στο διαδίκτυο. 

Έτσι λοιπόν οι κάτοχοι υπολογιστών θα μπορούν να αντιμετωπίσουν γιγάντια θηρία, να εξερευνήσουν έναν ανοιχτό, ατμοσφαιρικό κόσμο και πολλά, σκοτεινά μπουντρούμια, όταν το Dragon’s Dogma: Dark Arisen κυκλοφορήσει αυτόν τον Ιανουάριο, στην τιμή των 29,99 €.

Πηγή:Gameover

Share.