ψαρράκης ότι περνάει από το χέρι μας

Ψαρράκης: "Ό,τι περνάει από το χέρι μας"

0

Email Print Text

Ψαρράκης: «Ό,τι περνάει από το χέρι μας»

Προς (Συμπλήρωσε το e-mail του φίλου σου) Από (Συμπλήρωσε το δικό σου e-mail) Κείμενο

Η ΚΑΕ Λαύριο όλα αυτά τα χρόνια έχει μάθει να αντιμετωπίζει τις όμορφες και τις δύσκολες στιγμές ως οικογένεια κι έτσι θέλει να συνεχίσει να διαχειρίζεται τις μεγάλες νίκες αλλά και τις βαριές ήττες.

Με μπροστάρη, τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Γιάννη Ψαρράκη, το βράδυ της Τρίτης (10/11) όλη η ομάδα έδωσε το "παρών" σε γνωστό εστιατόριο της πόλης όπου διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες δείπνησαν μέσα σε οικογενειακό κλίμα, αφήνοντας πίσω τους την πρόσφατη αναμέτρηση στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό και στρέφοντας το βλέμμα τους στη μάχη του Σαββάτου (14/11, 5 μ.μ.) με τον ΑΓΟΡ.

"Θέλω να καλέσω προσωπικά τον κόσμο του Λαυρίου να έρθει στο γήπεδο το Σάββατο στον αγώνα με τον ΑΓΟΡ και να τους διαβεβαιώσω ότι όλοι όσοι ανήκουμε στην οικογένεια του συλλόγου θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας ώστε να είναι περήφανοι για την ομάδα τους! Ξέραμε από την αρχή ότι ο δρόμος μας δεν θα ήταν εύκολος αλλά σε αυτόν εδώ τον τόπο έχουμε μάθει να πολεμάμε. Είμαι πολύ αισιόδοξος κι ακόμη περισσότερο αποφασισμένος να πετύχουμε", τόνισε ο Γιάννης Ψαρράκης δίνοντας το σύνθημα για τη νίκη απέναντι στους Κρητικούς.Πηγή : SPORT24

Share.