διαθέσιμα τα πρώτα sdk για το nintendo nx

Διαθέσιμα τα πρώτα SDK για το Nintendo NX

0


Lets-a-go!

Σύμφωνα με το Wall Street Journal, η Nintendo έχει αρχίσει να στέλνει τα πρώτα SDK (Software Development Kits) για τη νέα της κονσόλα το Nintendo NX στους developers, πράγμα που καθιστά πολύ πιθανό να δούμε την κονσόλα μέσα στο 2016, όχι πολύ αργότερα από την αποκάλυψή της τον Ιούνιο στην E3 2016. Ακόμα, η εφημερίδα λέει ότι η κονσόλα μπορεί να κυκλοφορήσει και τον Ιούλιο για να αντισταθμιστεί η καθοδική πορεία των πωλήσεων των Wii U και 3DS, αλλά μια κυκλοφορία τα Χριστούγεννα είναι εξίσου πιθανή.

Επίσης, πηγές αναφέρουν ότι η μυστηριώδης νέα κονσόλα είναι πολύ πιθανό να είναι οικιακή και φορητή δύο-σε-ένα με μια φορητή συσκευή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνεργασία με την κονσόλα ή να την πάρουμε μαζί μας για ξεχωριστή χρήση (σκεφτείτε το Wii U Gamepad χωρίς τον περιορισμό των 10 μέτρων). Επίσης οι developers λένε ότι το SDK μοιάζει να είναι στα ίδια επίπεδα ισχύος με τα PS4 και XBox One.

Μια πρόσφατη πατέντα της Nintendo αποκάλυψε ότι η κονσόλα θα έχει μια δεύτερη οθόνη στο χειριστήριο (όπως το Wii U) Και δε θα χρησιμοποιεί κάποιου είδους optical media.

Πηγή:Gameover

Share.