επίσημο seat ateca x perience με τετρακίνηση και 190 ps

Επίσημο: SEAT Ateca X-Perience με τετρακίνηση και 190 PS

0

Το SEAT Ateca X-Perience αποκαλύφθηκε λίγο πριν το επίσημο ντεπμπούτο του στο Σαλόνι του Παρισιού.

Εξωτερικά διαφοροποιείται από την υπόλοιπη γκάμα από τις 18άρες αλουμινένιες ζάντες με λάστιχα υψηλού προφίλ, τα μαύρα πλαστικά προστατευτικά γύρω από τα φτερά, την μεταλλική επίστρωση χαμηλά στις πόρτες και το πράσινο χρώμα με τις πορτοκαλί πινελιές. Το χρώμα μάλιστα είναι και ανθεκτικό σε γρατσουνιές. Υπάρχουν επίσης λασπωτήρες ενσωματωμένοι στους προφυλακτήρες, χρωμιωμένες ράγες οροφής και πιο φαλτσοκομμένοι προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, ενώ μπροστά υπάρχει και μεταλλική ποδιά που προστατεύει το κάρτερ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Οδηγούμε το νέο SEAT Ateca 1.4 TSI ACT

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο 2λιτρος TDI κινητήρας που αποδίδει 190 PS και 40,8 kgm ροπής. Συνδυάζεται με το DSG κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με 7 σχέσεις, ενώ η δύναμη θα μοιράζεται στους 4 τροχούς μέσω ενός συμπλέκτη Haldex. Όπως όλα τα SUV που σέβονται τον εαυτό τους το Ateca X-Perience θα έχει σύστημα ελέγχου κατάβασης. Στο εσωτερικό, το χρώμα της ταπετσαρίας θα είναι καφέ με πράσινες και πορτοκαλί λεπτομέρειες για να ταιριάζει με το εξωτερικό. Τα καθίσματα θα είναι σπορ, ντυμένα με σουέντ, ενώ θα υπάρχουν και heavy duty λαστιχένια πατάκια. To SEAT Ateca φιλοδοξεί να ανταγωνιστεί με αξιώσεις τα VW Tiguan, Renault Kadjar, Nissan Qashqai, και το Ford Kuga.

Η SEAT δεν μπορεί να πει με σιγουριά πόσα Ateca X-Perience θα πουληθούν, αλλά περιμένει ότι περίπου 17% όλων των Ateca που θα πουληθούν θα είναι τετρακίνητα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Οδηγούμε το νέο SEAT Ateca 2.0 TDI 150PS

Πηγή:DRIVE

Share.