462 εκατ ευρώ δίνει η υπηρεσιακή κυβέρνη

46,2 εκατ. ευρώ δίνει η υπηρεσιακή κυβέρνηση στον ΕΟΠΥΥ την Παρασκευή

0462 εκατ ευρώ δίνει η υπηρεσιακή κυβέρνη 462 εκατ ευρώ δίνει η υπηρεσιακή κυβέρνη 462 εκατ ευρώ δίνει η υπηρεσιακή κυβέρνη 462 εκατ ευρώ δίνει η υπηρεσιακή κυβέρνη 462 εκατ ευρώ δίνει η υπηρεσιακή κυβέρνη Τεστ: Δείτε αν πάσχετε από Διαταραχή Δυσμορφίας του Πέους Βουλωμένη μύτη; Αναπνεύστε ελεύθερα με αυτά τα 2 τρικ! Βάλτε «φωτιά» στο μεταβολισμό σας με αυτές τις τροφές Κόκκινα αφτιά: Μάθετε τι φανερώνει το σύμπτωμα Οι 4 πιο συχνοί λόγοι που ο άντρας θέλει να χωρίσει τη σύντροφό του Τέσσερις ασθένειες που εκδηλώνονται με προβλήματα μνήμης Δεν έχει κάνει μπάνιο εδώ και 12 χρόνια! Δείτε γιατί! Θρόμβωση: Ποιοι είναι οι πιο σοβαροί παράγοντες κινδύνου Κεφάλαιο “Απιστία”: Οι 5 λόγοι που απατούν άντρες και γυναίκες Πώς λειτουργεί το βιάγκρα (γράφημα) 46,2 εκατ. ευρώ δίνει η υπηρεσιακή κυβέρνηση στον ΕΟΠΥΥ την Παρασκευή Τα δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία σε ημερίδα στην Θεσσαλονίκη Παίδων ΜΗΤΕΡΑ: Εξετάσεις σε προνομιακές τιμές για άθληση με ασφάλεια Περπάτημα ζωής και ελπίδας από την Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.) Ποια φρούτα προκαλούν φούσκωμα στην κοιλιά Τι βάρος είναι καλό να έχει μία σχολική τσάντα; Οι ειδικοί απαντούν Ραιβόκρανο: Τα κύρια συμπτώματα της πάθησης που πλήττει τα νεογέννητα Εκλογές 2015: Δείτε Live το debate των πολιτικών αρχηγών

Επιχορήγηση της τάξης των 46,2 εκ. ευρώ δίνει τελικά στον ΕΟΠΥΥ η υπηρεσιακή κυβέρνηση, καταβολή που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα, το υπουργείο Υγείας καταβάλλει προσπάθειες για περαιτέρω οικονομική ενίσχυση στον ΕΟΠΥΥ για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές.

Αυτό ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Θάνος Δημόπουλος ύστερα από συνάντηση που είχε με τον Γενικό Διευθυντή του ΕΟΠΥΥ Ιωάννη Βαφειάδη και το Διοικητικό στέλεχος του Οργανισμού κ. Ν. Λεοντόπουλο.

Κεντρικό θέμα συζήτησης ήταν η επιτάχυνση των διαδικασιών υπογραφής συμβάσεων του ΕΟΠΥΥ με μονάδες αιμοκάθαρσης ιδιωτικών κλινικών, καθώς και το αίτημα του φορέα για την οικονομική κάλυψη.

Ο Υπουργός ανταποκρινόμενος στο συγκεκριμένο αίτημα ανακοίνωσε ότι στις 11 Σεπτεμβρίου θα δοθεί επιχορήγηση στον ΕΟΠΥΥ ύψους 46.200.000 ευρώ. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκε ακόμη η ανάγκη επανασχεδιασμού του προσωπικού ιδιωτικών κλινικών αναλογικά με τις ανάγκες που καλύπτουν ιδιαίτερα όσον αφορά στον αριθμό κλινών.

Πηγή:ONMED

Share.