Φυσική αλλά και διαδικτυακή παρουσία, θα προσφέρει στους ενδιαφερόμενους της βιομηχανίας των ακινήτων, το νέο format της EXPO REAL 2020, η οποία μετονομάζεται σε EXPO REAL Hybrid Summit, το Υβριδικό Συνέδριο για Ακίνητα και Επενδύσεις, που θα πραγματοποιηθεί στις 14 με ‪15 Οκτωβρίου 2020 στο ICM – Internationales Congress Center München, του Μονάχου.

Ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Μονάχου, του οποίου επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και την Κύπρο, είναι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, ακολουθώντας τους περιορισμούς, που επιβλήθηκαν στις διοργανώσεις λόγω της πανδημίας του Covid-19, ανακοίνωσε ότι βρίσκεται ήδη σε προετοιμασίες για το νέο format, το οποίο θα συνδυάζει ένα παραδοσιακό συνέδριο με μια ταυτόχρονη ψηφιακή συνεδριακή πλατφόρμα. Πιο συγκεκριμένα, το νέο format της EXPO REAL Hybrid Summit 2020 θα εστιάζει σε τρεις βασικούς πυλώνες:

  • Σε ζωντανά συνέδρια για τους συμμετέχοντες που θα βρίσκονται στο Μόναχο και live-streaming για το κοινό που θα παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις από κάθε γωνία της γης
  • Σε ξεχωριστές κρατήσεις για εκθέτες, οι οποίες θα ονομάζονται Smart Spaces των 9 έως 24 τ.μ.
  • Σε ειδικά shows και εκθεσιακούς χώρους για συγκεκριμένα θέματα, όπως η start-up πλατφόρμα, EXPO REAL Innovation.

Ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Μονάχου αναμένεται να καλωσορίσει από κοντά περίπου 5.000 ενδιαφερόμενους, ακολουθώντας τις οδηγίες, που θα ανακοινώσουν οι τοπικές αρχές του Μονάχου. Όσοι παρακολουθήσουν τα συνέδρια μέσω live-streaming, θα έχουν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν απόψεις με τους ομιλητές καθώς και τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο αναφέρει στην ανακοίνωσή του σχετικά με τη συγκεκριμένη διοργάνωση ότι ανασχεδιάζει το πλάνο του, για να υποστηρίξει τη διοργάνωση επιχειρηματικής αποστολής και B2B συναντήσεων στην EXPO REAL Hybrid Summit 2020, με σκοπό την εξωστρέφεια των ελληνικών και κυπριακών επιχειρήσεων.

Η EXPO REAL Hybrid Summit απευθύνεται σε υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εταιρειών παροχής υπηρεσιών και βιομηχανιών, εκπροσώπους εταιρειών διαχείρισης ακινήτων, όπως και εκπροσώπους δήμων, κοινοτήτων και οικονομικών περιφερειών, facility managers, εκδότες κλαδικών εντύπων, συμβούλους ακινήτων, διαχειριστές αμοιβαίων κεφαλαίων, στελέχη τραπεζών και χρηματοοικονομικών ιδρυμάτων, ιδιωτικούς και θεσμικούς επενδυτές, συμβούλους περιουσίας, στελέχη ασφαλιστικών εταιρειών, διαχειριστές ακινήτων, αρχιτέκτονες και εκπροσώπους βιομηχανιών τεχνικών έργων.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες για την έκθεση αλλά και για την επιχειρηματική αποστολή να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

!function (f, b, e, v, n, t, s) { if (f.fbq) return; n = f.fbq = function () { n.callMethod ? n.callMethod.apply(n, arguments) : n.queue.push(arguments) }; if (!f._fbq) f._fbq = n; n.push = n; n.loaded = !0; n.version = ‘2.0’; n.queue = []; t = b.createElement(e); t.async = !0; t.src = v; s = b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t, s) }(window, document, ‘script’, ‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’); fbq(‘init’, ‘830374073775149’); // Insert your pixel ID here. fbq(‘track’, ‘PageView’);

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *