Την έκδοση κοινών ομολογιακών δανείων συνολικού ύψους μέχρι 150 εκατ. ευρώ, την κάλυψη ιδίας συμμετοχής επένδυσης υπαχθείσας στον αναπτυξιακό νόμο 4399/2016, ενισχυόμενου κόστους 60.345.800 ευρώ, καθώς και τη διανομή μερίσματος ενέκρινε η γενική συνέλευση των μετόχων της ElvalHalcor.

Ειδικότερα, η γενική συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Κέντρου Ανακύκλωσης Κουτιών Αλουμινίου, με απαρτία 91,55% ενέκρινε τις οικονομικές καταστάσεις της εταιρικής χρήσης 2019 και τις σχετικές εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και των Oρκωτών Eλεγκτών-Λογιστών. Εγκρίθηκε επίσης η διάθεση αποτελεσμάτων της εταιρικής χρήσης 2019, εκ των καθαρών κερδών, ποσού 900.000 ευρώ προς καταβολή σε 60 στελέχη-μισθωτούς της εταιρείας για την ουσιαστική συμβολή τους στην επίτευξη των εταιρικών στόχων, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται και έξι εκτελεστικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Εγκρίθηκε και η διανομή μερίσματος υπέρ των μετόχων της εταιρείας, 0,03 ευρώ ανά μετοχή ή καθαρό 0,0285 ευρώ ανά μετοχή. Ως ημερομηνία αποκοπής ορίζεται η 1η Ιουνίου και η διαδικασία καταβολής θα ξεκινήσει την 5η Ιουνίου 2020. 

Στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης εκλέχθηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο που συγκροτήθηκε σε σώμα, ως ακολούθως:

Θεοδόσιος Παπαγεωργόπουλος του Παναγιώτη, Πρόεδρος Δ.Σ., Μη Εκτελεστικό Μέλος.

Δημήτριος Κυριακόπουλος του Γεωργίου, Αντιπρόεδρος Δ.Σ., Εκτελεστικό Μέλος.

Λάμπρος Βαρούχας του Δημητρίου, Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.

Κωνσταντίνος Κατσαρός του Γεωργίου, Εκτελεστικό Μέλος  Δ.Σ.  

Σταύρος Βολουδάκης του Ευαγγέλου, Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.  

Περικλής Σαπουντζής του Χρήστου, Εκτελεστικό Μέλος  Δ.Σ.  

Σπυρίδων Κοκκόλης του Βασιλείου, Εκτελεστικό Μέλος  Δ.Σ.  

Ευτύχιος Κοτσαμπασάκης του Γεωργίου, Εκτελεστικό Μέλος  Δ.Σ. 

Γεώργιος Κατσάμπας του Αριστείδη, Μή Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.

Νικόλαος Κουδούνης του Κωνσταντίνου, Μή Εκτελεστικό Μέλος  Δ.Σ. 

Ηλίας Στασινόπουλος του Νικολάου, Μή Εκτελεστικό Μέλος  Δ.Σ. 

Νικόλαος Γαλέτας του Ιωάννη, Ανεξάρτητο Μή Εκτελεστικό Μέλος  Δ.Σ. 

Ναταλία Νικολαΐδη του Εμμανουήλ, Ανεξάρτητο Μή Εκτελεστικό Μέλος  Δ.Σ. 

Thomas George Sofis του George, Ανεξάρτητο Μή Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ. 

Παναγιώτης Τσακλόγλου του Ομήρου, Ανεξάρτητο Μή Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.   

Η θητεία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας είναι ενός έτους, δηλαδή από την 25-5-2020 έως και την 24-5-2021, η οποία παρατείνεται, σύμφωνα με το άρθρο 85, παρ. 1, εδ. γ΄ του ν. 4548/2018, όπως ισχύει, μέχρι τη λήξη της προθεσμίας εντός της οποίας πρέπει να συνέλθει η αμέσως επόμενη Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας το 2021 και μέχρι τη λήψη της σχετικής απόφασης.

Αναφορικά με τη σύνθεση της νέας Επιτροπής Ελέγχου θα αποτελείται από τους κ.κ. Παναγιώτη Τσακλόγλου του Ομήρου, Νικόλαο Γαλέτα του Ιωάννη, και από ένα μέλος του Δ.Σ., τον Νικόλαο Κουδούνη του Κωνσταντίνου. Η θητεία της Επιτροπής Ελέγχου συμπίπτει  με τη θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου.

naftemporiki.gr

!function (f, b, e, v, n, t, s) { if (f.fbq) return; n = f.fbq = function () { n.callMethod ? n.callMethod.apply(n, arguments) : n.queue.push(arguments) }; if (!f._fbq) f._fbq = n; n.push = n; n.loaded = !0; n.version = ‘2.0’; n.queue = []; t = b.createElement(e); t.async = !0; t.src = v; s = b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t, s) }(window, document, ‘script’, ‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’); fbq(‘init’, ‘830374073775149’); // Insert your pixel ID here. fbq(‘track’, ‘PageView’);

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *