Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η εταιρία κυβερνοασφάλειας ESET αναγνωρίζεται ως «Ηγέτιδα» στη διαχείριση απειλών ασφαλείας κινητών συσκευών στην έκθεση IDC MarketScape: Worldwide Mobile Threat Management Software 2020 Vendor Assessment.

Η έκθεση αξιολογεί την αγορά των επαγγελματικών προϊόντων λογισμικού διαχείρισης απειλών για κινητές συσκευές, βοηθώντας τους οργανισμούς να εντοπίζουν κατασκευαστές λύσεων MTM (mobile threat management) με δυνατές προσφορές και καλά ολοκληρωμένες επιχειρηματικές στρατηγικές.

Σύμφωνα με την έκθεση, “η ESET είναι ισχυρή στους τομείς της έρευνας για απειλές, ειδικά όταν πρόκειται για την αναγνώριση και τον εντοπισμό συμπεριφοράς κακόβουλου λογισμικού Android”. Όπως σημειώνει η IDC, “οι οργανισμοί που θέλουν να συνδυάσουν προϊόντα και λειτουργίες ασφαλείας γύρω από ένα ενοποιημένο μοντέλο ασφαλείας endpoint θα πρέπει, επιπλέον του MTM, να εξετάζουν και τις λύσεις της ESET για το ευρύτερο χαρτοφυλάκιο εργαλείων διαχείρισης edpoint και ασφάλειας”.

Η ασφάλεια των κινητών συσκευών έχει γίνει βασική προτεραιότητα το 2020, καθώς τεράστιος αριθμός εταιρειών έχει στραφεί στην απομακρυσμένη εργασία, ενώ οι κυβερνοεγκληματίες έχουν αυξήσει τις προσπάθειές τους σημαντικά. Καθώς απομακρύνονται από το γραφείο, ολοένα και περισσότεροι υπάλληλοι χρησιμοποιούν τις κινητές συσκευές τους ως μέρος της καθημερινής εργασίας και είναι εξαιρετικά σημαντικό αυτές οι συσκευές να προστατεύονται. Οι επιχειρήσεις πρέπει να διασφαλίζουν ότι όλα τα τελικά σημεία είναι ασφαλή με λογισμικό όπως το ESET Endpoint Security για Android, το οποίο προστατεύει από ένα ευρύ φάσμα απειλών με την πολυεπίπεδη άμυνά του.

Αυτό είναι κάτι περισσότερο από σχετικό σήμερα, καθώς, μια σημαντική πρόκληση για την αντιμετώπιση των απειλών για κινητά είναι η διαχείριση όλων των συσκευών που χρησιμοποιούνται εντός μιας επιχείρησης. Κάθε υπάλληλος μπορεί να έχει πολλές φορητές συσκευές και έτσι η παρακολούθηση του λογισμικού σε κάθε συσκευή μπορεί να είναι χρονοβόρα. Ωστόσο, λύσεις όπως το ESET Security Management Center – το οποίο περιλαμβάνεται αυτόματα σε όλες τις άδειες ESET endpoint – μπορούν να βελτιώσουν τη διαδικασία, παρέχοντας ένα μοναδικό σημείο ελέγχου από το οποίο μπορεί κανείς να διαχειριστεί όλα τα μηχανήματα που βρίσκονται σε δίκτυο.

 

!function (f, b, e, v, n, t, s) { if (f.fbq) return; n = f.fbq = function () { n.callMethod ? n.callMethod.apply(n, arguments) : n.queue.push(arguments) }; if (!f._fbq) f._fbq = n; n.push = n; n.loaded = !0; n.version = ‘2.0’; n.queue = []; t = b.createElement(e); t.async = !0; t.src = v; s = b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t, s) }(window, document, ‘script’, ‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’); fbq(‘init’, ‘830374073775149’); // Insert your pixel ID here. fbq(‘track’, ‘PageView’);

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *