Αφορά τα likes

Το Instagram λανσάρει μια νέα δυνατότητα που ονομάζεται Private Story Likes, η οποία σας επιτρέπει να κάνετε like στο story κάποιου χωρίς να του στέλνετε DM.

Προηγουμένως, κάθε απάντηση που στέλνατε σε κάποιον σχετικά με μια ιστορία —είτε ήταν emoji είτε πλήρες μήνυμα— εμφανιζόταν ως απάντηση στα DMs, ωστόσο, με αυτήν τη νέα δυνατότητα, μπορείτε να δείξετε την αντίδρασή σας χωρίς να φράξετε τα μηνύματα του άλλου.

«Λοιπόν τώρα, καθώς περνάτε από τα stories, μεταξύ του σημείου που γράφουμε το μήνυμα και του εικονιδίου για αποστολή, θα υπάρχει ένα εικονίδιο καρδιάς», είπε ο επικεφαλής του Instagram Άνταμ Μοσέρι σε ένα βίντεο.

 

«Και αν το πατήσετε, θα στείλει στον δημιουργό του story “μου αρέσει” και αυτό το “μου αρέσει” θα εμφανίζεται στη λίστα προβολής και όχι στα DMs τους».

«Η ιδέα εδώ είναι να διασφαλίσουμε ότι οι άνθρωποι μπορούν να εκφράσουν περισσότερη υποστήριξη ο ένας στον άλλον, αλλά και να καθαρίσουν λίγο τα DM», είπε ο Μοσέρι.

Το Instagram -το οποίο τώρα υπάγεται στην ομπρέλα της Meta- πέρασε περισσότερα από δύο χρόνια κάνοντας δοκιμές. Μία από αυτές αφορούσε την απόκρυψη των likes στην ροή δημοσιεύσεων, το οποία τελικά, άφησε ως ανοιχτή επιλογή στον κάθε χρήστη, αν δηλαδή θα επιτρέψει την απόκρυψή τους.

Μεταξύ άλλων, το περασμένο φθινόπωρο, η εταιρεία πρόσθεσε την επιλογή διαγραφής εικόνων και βίντεο από ένα καρουζέλ.

Σχετικά Tags
Instagram


Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *