Η Siemens ανακοίνωσε την εξαγορά της σουηδικής Vizendo, με έδρα στο Γκέτεμποργκ, η οποία θεωρείται κορυφαίος πάροχος virtual training χειριστών για την αυτοκινητοβιομηχανία.

To virtual training επιτρέπει στις βιομηχανίες να μειώσουν τους χρόνους εκπαίδευσης και να κυκλοφορήσουν νέα προϊόντα γρηγορότερα και σε υψηλότερη ποιότητα. «Η εκπαίδευση σε εικονικό περιβάλλον έχει τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης. Η γκάμα υπηρεσιών και λογισμικού της Vizendo συμπληρώνει ιδανικά τις ψηφιακές μας υπηρεσίες και, συνεπώς, το χαρτοφυλάκιο της Digital Enterprise μας», τόνισε η Karen Florschütz, CEO του Customer Service Business Unit. «Έτσι θα υποστηρίξουμε αποτελεσματικά τους πελάτες μας – από το επίπεδο προετοιμασιών έως την έναρξη της παραγωγής και τη συνεχή βελτιστοποίηση. Το να είναι σε θέση να εκπαιδεύουν τους εργαζόμενούς τους ουσιαστικά σε κάθε μια από αυτές τις φάσεις και σε οποιοδήποτε μέρος βελτιώνει σημαντικά την ευελιξία των πελατών μας μειώνοντας ταυτόχρονα τόσο την προσπάθεια όσο και το κόστος τους».

Ο Erik Gustafsson, CEO της Vizendo, πρόσθεσε: «Μαζί μπορούμε να διερευνήσουμε πλήρως τις δυνατότητες της καινοτόμου τεχνολογίας και της εμπειρίας στο virtual training που έχει η Vizendo. Η παγκόσμια παρουσία της Siemens και η εκτεταμένη βιομηχανική γνώση της θα διασφαλίσουν ότι οι σημερινοί και μελλοντικοί πελάτες μας θα επωφεληθούν από καινοτόμες, απρόσκοπτα ολοκληρωμένες λύσεις».

Η Vizendo είναι πάροχος υπηρεσιών και λογισμικού για Virtual Operator Training (VOT) από το 2004. Οι υπηρεσίες αυτές παράγονται απευθείας από τα δεδομένα CAD / PLM του πελάτη, και παρέχουν σημαντικά οφέλη στα Software-as-a-Service (SaaS) μοντέλα της επιχείρησης. Περισσότερο από το 70% των πελατών της Vizendo χρησιμοποιούν δεδομένα CAD / PLM με τη λύση Teamcenter της Siemens. Το επίκεντρο είναι η κατάρτιση στην παραγωγή, τη συντήρηση και την επισκευή, καθώς και στην εκπαίδευση επαγωγής και στην παρακολούθηση διαδικασιών. Η πλειονότητα των πελατών προέρχεται από την αυτοκινητοβιομηχανία, αλλά πελάτες από άλλους κλάδους, όπως η αεροδιαστημική, επωφελούνται επίσης πολύ από το λογισμικό.

Η εξαγορά τέθηκε σε ισχύ την 1η Ιουνίου 2020. Η Vizendo είναι συνεπώς 100% θυγατρική της Siemens AB, Σουηδία. Με τους 23 σχεδιαστές λογισμικού και τους μηχανικούς υπηρεσιών, η Vizendo θα ενσωματωθεί στο Customer Services Business Unit της Digital Industries.

!function (f, b, e, v, n, t, s) { if (f.fbq) return; n = f.fbq = function () { n.callMethod ? n.callMethod.apply(n, arguments) : n.queue.push(arguments) }; if (!f._fbq) f._fbq = n; n.push = n; n.loaded = !0; n.version = ‘2.0’; n.queue = []; t = b.createElement(e); t.async = !0; t.src = v; s = b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t, s) }(window, document, ‘script’, ‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’); fbq(‘init’, ‘830374073775149’); // Insert your pixel ID here. fbq(‘track’, ‘PageView’);

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *