Η Dell Technologies παρέχει καινοτομία σε υποδομές υπολογιστών και τεχνολογίας ΙΤ στο Edge, τα κεντρικά data centers και τις υποδομές δημόσιου cloud, ενώ μετατοπίζει το 90% της παγκόσμιας ομάδας της σε εργασία εξ αποστάσεως. 

 

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας, επιχειρήσεις όλων των μεγεθών έχουν αγκαλιάσει μια συνδεδεμένη και ψηφιακή κοινωνία. Μια ακόμη πιο σημαντική αλλαγή βρίσκεται σε εξέλιξη: ο τρόπος εργασίας και εκμάθησης έχει κατανεμηθεί, αφού πλέον το σπίτι είναι τώρα το γραφείο και η σχολική αίθουσα. Η Dell Technologies παρέχει καινοτομία για να κάνει ένα πιο συνδεδεμένο, υψηλής έντασης δεδομένων και κατανεμημένο μέλλον, πραγματικότητα.

 

«Η στρατηγική ψηφιακού μετασχηματισμού μιας εταιρείας δεν ήταν ποτέ πιο κρίσιμη από ό,τι είναι σήμερα. Βλέπουμε την τεχνολογία να αναδιαμορφώνει τις επιχειρήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, την κοινωνία και τις κοινότητές μας», δήλωσε ο Jeff Clarke, Διευθύνων Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος της Dell Technologies. «Σχεδιάζουμε τα προϊόντα και τις λύσεις μας για να προσφέρουμε στις επιχειρήσεις εξαιρετικά αυτοματοποιημένες, έξυπνες, ασφαλείς και ανθεκτικές λύσεις Πληροφορικής, που θα τους βοηθήσουν να ευημερήσουν».

 

Η καινοτομία που τροφοδοτεί τον ψηφιακό μετασχηματισμό

 

Η Dell Technologies έχει επενδύσει περισσότερα από 18 δισεκατομμύρια δολάρια σε έρευνα και ανάπτυξη κατά την τελευταία πενταετία και το 2019 ήταν ο 16ος αποδέκτης σε αριθμό αμερικανικών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας. Ενώ μετατοπίζει το 90% της παγκόσμιας ομάδας της για εργασία εξ αποστάσεως, η Dell εισήγαγε πολλές καινοτομίες φέτος και, το 2ο τρίμηνο, πραγματοποίησε αύξηση 30% από έτος σε έτος, στον τομέα as-a-Service και στα επαναλαμβανόμενα έσοδα ευέλικτης κατανάλωσης. Εδώ είναι τα δέκα πιο σημαντικά σημεία που πρέπει να γνωρίζετε:

 

1. Η Dell παρουσίασε το Dell EMC PowerStore, ένα  σύστημα αποθήκευσης που συνδυάζει μοναδικά την αυτοματοποίηση, τα μέσα αποθήκευσης επόμενης γενιάς και μια νέα αρχιτεκτονική λογισμικού.

 

2. Η Dell ανακοίνωσε την Dell EMC PowerScale, μια οικογένεια συστημάτων αποθήκευσης που θέτουν ένα νέο πρότυπο για τον τρόπο με τον οποίο οι εταιρείες συλλέγουν και διαχειρίζονται αδόμητα δεδομένα, και τις λύσεις αποθήκευσης Dell EMC PowerFlex, που διαμορφώνονται από λογισμικό και παρέχουν απόδοση και ανθεκτικότητα επιχειρησιακής κατηγορίας για τους πιο κρίσιμους φόρτους εργασίας των πελατών.

 

3. Οι εξελίξεις στο υβριδικό cloud της Dell Technologies βοηθούν τις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται τα δημόσια και ιδιωτικά περιβάλλοντα cloud με ταχύτητα, συνέπεια,  κλιμάκωση, ασφάλεια και εξοικονόμηση χρημάτων.

 

4. Η Dell επέκτεινε περαιτέρω τις προσφορές cloud με το Dell Technologies Cloud PowerScale για το Google Cloud, το οποίο συνδυάζει συστήματα NAS PowerScale με τις υπηρεσίες ανάλυσης και υπολογιστικής ισχύος του Google Cloud για τη διαχείριση  απαιτητικών φορτίων εργασίας.

 

5. Η Dell υποστηρίζει τη σύγχρονη ανάπτυξη εφαρμογών και παρέχει μια εύκολη διαδρομή για την υιοθέτηση του Kubernetes με το VMware Tanzu στο Dell EMC VxRail, τη μοναδική υποδομή hyperconverged που προσφέρει ένα πλήρως ενσωματωμένο χαρτοφυλάκιο Tanzu. 

 

6. Η Dell ξεκίνησε την Enterprise SONiC Distribution by Dell Technologies, που αποτελείται από πλήρως υποστηριζόμενες λύσεις δικτύου ανοιχτού κώδικα, που αναπτύχθηκαν για περιβάλλοντα data center μεγάλης κλίμακας σε επίπεδο cloud.

 

7. Η Dell επέκτεινε τις σχέσεις της με ένα παγκόσμιο δίκτυο παρόχων τεχνολογίας και υπηρεσιών για να βοηθήσει τους πελάτες να αντλούν μεγαλύτερη αξία από στο Edge. Η Dell παρουσίασε επίσης το σύστημα Dell EMC VxRail που έχει σχεδιαστεί για να αντέχει σε ακραίες θερμοκρασίες και κραδασμούς, καθώς και τον συμπαγή, ανθεκτικό server Dell EMC PowerEdge XE2420 που παρέχει απόδοση και ασφάλεια για εφαρμογές ανάλυσης σε περιβάλλοντα Edge.

 

8. Οι λύσεις Dell EMC Ready απλοποιούν και επιτρέπουν την κλιμάκωση φόρτων εργασίας ΑΙ με πρόσβαση αυτοεξυπηρέτησης σε πόρους GPU, προσφέροντας στους πελάτες τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση σε τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης από οπουδήποτε. (“AI anywhere”).

 

9. Το Dell SafeBIOS Off-Host Verification που παρέχεται με το VMware Carbon Black Cloud Audit and Remediation, παρέχει στις ομάδες ΙΤ και ασφάλειας πρόσβαση και ορατότητα στην εύρυθμη λειτουργία του BIOS των υπολογιστών Dell που χρησιμοποιούν οι υπάλληλοί τους.

 

10. Η Dell επέκτεινε το χαρτοφυλάκιο υπολογιστών της με την πιο έξυπνη, ασφαλή και βιώσιμη εμπορική οικογένεια  στον κλάδο, καθώς και τον πρώτο υπολογιστή της αγοράς με  δυνατότητα 5G , βασισμένο σε τεχνολογία της Ιntel, παρέχοντας στους επαγγελματίες εν κινήσει, πρόσβαση σε εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες 5G και αξιόπιστη συνδεσιμότητα.  

 

Ενώ οι πρώτοι έξι μήνες του 2020 έχουν αναγκάσει τους CIOs να επανεκτιμήσουν τις δαπάνες τους στον τομέα της Πληροφορικής, οι ειδικοί αναμένουν από τις εταιρείες να επενδύσουν  περίπου 3,4 τρισεκατομμύρια δολάρια για υποδομές ΙΤ φέτος. Σύμφωνα με τον Δείκτη Ψηφιακού Μετασχηματισμού της Dell Technologies για το 2020, οι εταιρείες έχουν επισπεύσει το ποσοστό υιοθέτησης της τεχνολογίας κατά τη διάρκεια του τρέχοντος επιχειρηματικού κλίματος. Μέσα σε λίγους μήνες, το 80% των επιχειρήσεων έχουν επιταχύνει τουλάχιστον ορισμένα προγράμματα ψηφιακού μετασχηματισμού.

 

«Δεδομένου ότι ο κόσμος διανύει ένα δύσκολο και αβέβαιο έτος, έχει γίνει απολύτως σαφές ότι η τεχνολογία δεν ήταν ποτέ πιο σημαντική ή εντυπωσιακή» δήλωσε ο κ. Clarke. «Κατά τη διάρκεια του 2020, έχουμε δει οργανισμούς να αυξάνουν την υιοθέτηση των τεχνολογιών που θα διαμορφώσουν την επόμενη δεκαετία».

 

 

 

 

!function (f, b, e, v, n, t, s) { if (f.fbq) return; n = f.fbq = function () { n.callMethod ? n.callMethod.apply(n, arguments) : n.queue.push(arguments) }; if (!f._fbq) f._fbq = n; n.push = n; n.loaded = !0; n.version = ‘2.0’; n.queue = []; t = b.createElement(e); t.async = !0; t.src = v; s = b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t, s) }(window, document, ‘script’, ‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’); fbq(‘init’, ‘830374073775149’); // Insert your pixel ID here. fbq(‘track’, ‘PageView’);

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *