Τη δυνατότητα για μια εικονική περιήγηση στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου έχουν οι χρήστες του Διαδικτύου.

Η εικονική περιήγηση περιλαμβάνει ενδεικτικούς εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας όπως αίθουσες διδασκαλίας, τη βιβλιοθήκη, το κλειστό γυμναστήριο κ.α.. Στόχος της είναι να αναδείξει τις υπερσύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις που στεγάζεται το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας με έδρα τον Άγιο Νικόλαο. Περιλαμβάνουν κτίρια 5.000 τ.μ., την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, το κλειστό γυμναστήριο σε οικόπεδο άνω των 20 στρεμμάτων.

https://mst.hmu.gr/eikonikh-perihghsh/

Το βίντεο παρουσίασης περιλαμβάνει την εικονική περιήγηση στους χώρους του Τμήματος και την παρουσίασή του σε 3 χώρους του: Την Αίθουσα Πολλαπλών χρήσεων όπου παρουσιάζεται το πρόγραμμα σπουδών, το Εργαστήριο 2 όπου αναλύονται οι επαγγελματικές προοπτικές των αποφοίτων και η έρευνα στο Τμήμα και το Κλειστό Γυμναστήριο όπου γίνεται παρουσίαση των υποδομών, της εξωστρέφειας και του σχεδίου ανάπτυξης για το Τμήμα.

Η εικονική περιήγηση κατασκευάστηκε από τον Σήφη Κωνσταντουράκη, Ειδικό Τεχνικό Εργαστηριακό Προσωπικό (Ε.Τ.Ε.Π) του Τμήματος το διάστημα Ιουνίου-Σεπτεμβρίου 2017 και τοποθετήθηκε στην ιστοσελίδα από τον Γιάννη Καπανταϊδάκη, Εργαστηριακό Συνεργάτη του Τμήματος, με την καθοδήγηση του Κώστα Παναγιωτάκη, προέδρου και Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος.

 

 

 Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *