Την απόφαση να διεξαχθεί σε υβριδική μορφή η Διεθνής Έκθεση Αθλητικών Ειδών, ISPO Munich 2021, στις 31.01.- 03.02.2021, έλαβε ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Μονάχου, ο οποίος αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα και την Κύπρο από το Eλληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο. 

Η σχετική απόφαση του Εκθεσιακού Οργανισμού αποτελεί απόρροια της εξάπλωσης της πανδημίας, ενώ λαμβάνει υπόψη της το γενικότερο πλαίσιο σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις σχετικά με τον Covid-19, αντιμετωπίζοντας με αίσθημα ευθύνης ζητήματα ασφάλειας και δημόσιας υγείας.  

Τα θέματα

Τα θέματα, στα οποία εστιάζει η ISPO Munich 2021, είναι η δημιουργικότητα και η ψηφιοποίηση, η υγεία και η βιωσιμότητα γύρω από τον κλάδο αθλητικών ειδών. Το περιεχόμενο της εμπορικής έκθεσης προσανατολίζεται σε αυτά τα θέματα και σκοπεύει να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο στο δια ζώσης όσο και στο ψηφιακό κοινό. Σημειώνεται ότι πρόσβαση στη δια φυσικής παρουσίας έκθεση προσφέρεται στους επισκέπτες από χώρες της Ευρώπης.

Ειδικότερα, η έκθεση θα περιλαμβάνει Hybrid Stages, τα οποία θα επιτρέπουν τη συμμετοχή σε παρουσιάσεις, διαλέξεις και workshops, στους ενδιαφερόμενους με φυσική παρουσία αλλά και διαδικτυακά. Πολλά brands, σημαντικοί «παίκτες» του κλάδου και κορυφαίοι αθλητές θα ανταλλάξουν ιδέες σε ένα ευρύ κοινό, που επεκτείνεται πέρα από τις αίθουσες της έκθεσης. Ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στην ISPO Munich 2021 ενσωματώθηκαν το ISPO Digitize Summit, μια ολόκληρη συνεδριακή ημέρα, η οποία θα πραγματοποιηθεί 1 Φεβρουαρίου και το Sports Tech Conference Europe, το οποίο θα λάβει χώρα την επόμενη ημέρα, στις 2 Φεβρουαρίου.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες αναφορικά με την ISPO Munich 2021, να απευθύνεται στο Eλληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ.: 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr <http://www.german-fairs.gr/> και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.ispo.com/en <http://www.ispo.com/en>.

!function (f, b, e, v, n, t, s) { if (f.fbq) return; n = f.fbq = function () { n.callMethod ? n.callMethod.apply(n, arguments) : n.queue.push(arguments) }; if (!f._fbq) f._fbq = n; n.push = n; n.loaded = !0; n.version = ‘2.0’; n.queue = []; t = b.createElement(e); t.async = !0; t.src = v; s = b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t, s) }(window, document, ‘script’, ‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’); fbq(‘init’, ‘830374073775149’); // Insert your pixel ID here. fbq(‘track’, ‘PageView’);

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *