Με γνώμονα τις αυξημένες παγκοσμίως απαιτήσεις της εποχής που διανύουμε και την ολοένα μεγαλύτερη αύξηση των κινδύνων σε επίπεδο ασφάλειας δεδομένων, η Veritas παρουσιάζει μια παλέτα αναβαθμισμένων λύσεων με στόχο την απόλυτη προστασία των δεδομένων σε όλα τα επίπεδα του storage, υποστηρίζοντας και τις πιο δημοφιλείς online σουίτες. 

 

Βασικός πυλώνας των αναβαθμισμένων λύσεων είναι το Veritas SaaS Backup. Το “Software as a Service” είναι ένα μοντέλο διάθεσης και χρήσης λογισμικού που βασίζεται στοcloud. Το SaaS, βελτιώνει την προσβασιμότητα, την επεκτασιμότητα και την αξιοπιστία, ελαχιστοποιώντας τα έξοδα και το κόστος συντήρησης. 

 

Απευθύνεται σε οργανισμούς που χρησιμοποιούν MS Office 365, G-Suite, Salesforce και MS Dynamics, οι οποίοι υλοποιούν πολιτικές Recovery Point (RPO) και Recovery Time (RTO) οbjectives, με επιδίωξη το υψηλό επίπεδο προστασίας με την μέγιστη απλότητα χρήσης. Το Veritas SaaS Backup είναι η λύση δημιουργίας αντιγράφων cloud-to-cloud με ασφαλή και αυτοματοποιημένη προστασία δεδομένων σε workloads που αναπτύσσονται σε πλατφόρμες και εφαρμογές SaaS.

 

Με μια απλή διαδικασία ενσωμάτωσης, η λύση της Veritas συνδέει τον λογαριασμό του πελάτη με ένα από τα προαναφερθέντα περιβάλλοντα, δίνοντας άμεση πρόσβαση οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε και από οποιαδήποτε συσκευή, επιτρέποντας μάλιστα την διαχείριση νέων λογαριασμών χωρίς να απαιτούνται αναβαθμίσεις σε τεχνολογία. Με την κρυπτογράφηση 256-bit AES, ο οργανισμός μπορεί να αισθάνεται ασφαλής γνωρίζοντας ότι τα δεδομένα προστατεύονται τόσο σε at-rest όσο και in-flight κατάσταση.

 

Το Veritas Desktop & Laptop Option (DLO) είναι μια ενιαία λύση backup που καλύπτει workstations, desktops και laptops για τοπικούς ή απομακρυσμένους χρήστες, όπου και εάν αυτοί βρίσκονται. Διασφαλίζει απρόσκοπτη δημιουργία αντιγράφων μέσω δικτύου (Lan/Wan) και Internet χωρίς να είναι απαραίτητη η χρήση VPN ή η σύνδεση σε εταιρικό δίκτυο. 

 

Απευθύνεται σε οργανισμούς με εσωτερικούς καθώς και με εξωτερικούς χρήστες και απομακρυσμένες τοποθεσίες, που επιθυμούν υπολογισμό Recovery Point (RPO) και Recovery Time (RTO) των χρηστών, επιδιώκοντας υψηλό επίπεδο προστασίας και απλότητα χρήσης. 

 

Διαθέτει ενιαίο πίνακα ελέγχου με γραφική απεικόνιση των λειτουργιών και εξέλιξης των αντιγράφων και υποστηρίζει Windows, Mac, iOS και Android. Προσαρμόζεται βάσει συνθηκών (ταχύτητα σύνδεσης, όγκος δεδομένων) με εξελιγμένες λειτουργίες bandwidth throttling και source deduplication. 

 

Η λύση Veritas DLO, προσφέρει συνεχή προστασία με λειτουργία Continuous Data Protection, υποστηρίζοντας online και incremental backup. Διαθέτει ενσωματωμένη κρυπτογράφηση (AES-256) και Roll-back window παρέχοντας προστασία από ransomware ή άλλες εξωτερικές απειλές, ενώ δίνει τη δυνατότητα επαναφοράς μέσω κεντρικής κονσόλας ή μέσω των ίδιων των χρηστών, χωρίς παρέμβαση των administrators. 

 

Το κορυφαίο λογισμικό backup της Veritas, το Veritas Backup Exec 21, αποτελεί ιδανική λύση για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας χωρίς όρια, με τον τρόπο που θα επιλέξει ο χρήστης. Το ΒΕ21 προσαρμόζεται σε όλα τα επίπεδα σύμφωνα με τις απαιτήσεις της επιχείρησης. Το ΒΕ21 προσφέρει ενιαία προστασία για όλα τα δεδομένα όπου και αν βρίσκονται: on-premise, cloud, hybrid, για μικρές, μεγάλες και σύνθετες υποδομές. Προσφέρει two factor authentication, ransomware resilience, inflight και rest encryption (AES-256) για αποτελεσματική προστασία από απειλές, ενώ από πλευράς απόδοσης παρέχει το  ταχύτερο backup της αγοράς ενσωματώνοντας τεχνολογίες acceleration VM, incremental forever, change block και resilient tracking, παρέχει το γρηγορότερο backup της αγοράς.

 

Η νέα έκδοση, έγινε ακόμη πιο απλή στη χρήση με δυνατότητα granular restore σε files, objects, applications, VMs και servers, με ελάχιστα κλικ, αλλά και αποτελεσματική για ενιαία κάλυψη και ακόμη μεγαλύτερη μείωση όγκου και χρόνου του backup.

 

Διανομείς των προϊόντων της Veritas στην ελληνική αγορά είναι η Enet Solution – Logicom (210-2883600) και η Info Quest Technologies (211-9991000). 

!function (f, b, e, v, n, t, s) { if (f.fbq) return; n = f.fbq = function () { n.callMethod ? n.callMethod.apply(n, arguments) : n.queue.push(arguments) }; if (!f._fbq) f._fbq = n; n.push = n; n.loaded = !0; n.version = ‘2.0’; n.queue = []; t = b.createElement(e); t.async = !0; t.src = v; s = b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t, s) }(window, document, ‘script’, ‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’); fbq(‘init’, ‘830374073775149’); // Insert your pixel ID here. fbq(‘track’, ‘PageView’);

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *