Η Amazon.com Inc (AMZN.O) θα απαιτεί από τους υπαλλήλους της να βρίσκονται στο γραφείο τουλάχιστον τρεις ημέρες την εβδομάδα από την 1η Μαΐου, δήλωσε την Παρασκευή ο γίγαντας του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Η πανδημία COVID-19 είχε αλλάξει τον εργασιακό χώρο, με τις εταιρείες να στέλνουν υπαλλήλους στο σπίτι για να εργαστούν εξ αποστάσεως. Ακόμη και όταν τα λουκέτα ελαττώθηκαν σε όλο τον κόσμο, ένας μεγάλος πληθυσμός εργαζομένων παραμένει απομακρυσμένος ή σε υβριδικό περιβάλλον.

Σε μήνυμα που αναρτήθηκε στο ιστολόγιο της Amazon, ο διευθύνων σύμβουλος Άντι Τζάσι έγραψε ότι η απόφαση ελήφθη σε συνάντηση νωρίτερα αυτή την εβδομάδα και ότι η κίνηση αυτή αναμένεται να διευκολύνει τη μάθηση και τη συνεργασία.

Η εταιρεία πρόσθεσε ότι θα υπάρξουν κάποιες εξαιρέσεις στον κανόνα – οι ρόλοι υποστήριξης πελατών και οι πωλητές θα έχουν τη δυνατότητα να εργάζονται εξ αποστάσεως.

Η Amazon είχε δηλώσει τον Οκτώβριο του 2021 ότι θα άφηνε τις επιμέρους ομάδες να αποφασίσουν πόσες ημέρες οι εταιρικοί υπάλληλοι θα έπρεπε να εργάζονται από το γραφείο μέσα στην εβδομάδα.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ReutersSource link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *