Φαίνεται ότι η “έντονη ενθάρρυνση” της προηγούμενης εβδομάδας μετατράπηκε σε “γενική οδηγία” και πλέον το Twitter προτρέπει όλους τους εργαζομένους του να εργάζονται απομακρυσμένα, από τα σπίτια τους.

 

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας, και μέχρι νεοτέρας εντολής, σε μια προσπάθεια να επιβραδυνθεί ο Covid-19 όλοι οι εργαζόμενοι της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης θα εργάζονται από το σπίτι. Είχε προηγηθεί η “έντονη ενθάρρυνση” της προηγούμενης εβδομάδας ώστε όσοι εργαζόμενοι το επιθυμούν να μπορούν να εργάζονται από το σπίτι. Πλέον η παρότρυνση μετατρέπεται σε “γενική οδηγία” και αφορά όλους τους εργαζομένους. 

 

Όπως έγινε γνωστό, το Twitter θα συνεχίσει να πληρώνει κανονικά εξωτερικούς συνεργάτες που έχουν αναλάβει συγκεκριμένα έργα, ωρομίσθιους εργαζόμενους και εργαζόμενους ορισμένου χρόνου εάν όλοι αυτοί δεν είναι σε θέση να εκτελούν στο έπακρο τα καθήκοντά τους από το σπίτι. Παράλληλα, η εταιρεία θα παρέχει κονδύλια για την αναβάθμιση εξοπλισμού ώστε τα οικιακά γραφεία των υπαλλήλων να καταστούν ικανά για την εκπλήρωση των καθηκόντων τους. Τέλος, θα υπάρχουν παροχές για τους γονείς που θα πρέπει να καλύψουν επιπλέον κόστη φύλαξης και φροντίδας των παιδιών τους. 

 

Ανάλογες γενικές οδηγίες εξέδωσαν και άλλες εταιρείες του χώρου της τεχνολογίας, όπως η Apple, η Amazon, η Microsoft και η Google, για τους υπαλλήλους τους σε διάφορες περιοχές του κόσμου. Η διαφορά με το Twitter είναι ότι η γενική οδηγία αφορά το σύνολο του δυναμικού, δηλαδή περί του 5000 εργαζόμενους σε παγκόσμια κλίμακα. 

Προτεινόμενα για εσάς

!function (f, b, e, v, n, t, s) { if (f.fbq) return; n = f.fbq = function () { n.callMethod ? n.callMethod.apply(n, arguments) : n.queue.push(arguments) }; if (!f._fbq) f._fbq = n; n.push = n; n.loaded = !0; n.version = '2.0'; n.queue = []; t = b.createElement(e); t.async = !0; t.src = v; s = b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t, s) }(window, document, 'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '830374073775149'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView');

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *