Τώρα η χρήση του μπάνιου και της κουζίνας είναι πράγματα που γίνονται καθημερινά στα νοικοκυριά και έτσι οι σωλήνες νερού και οι αποχετεύσεις υφίστανται μεγάλη χρήση και επιβάρυνση. Μπορούν εύκολα να φράξουν και θα χρειαστεί υπηρεσία καθαρισμού αποχέτευσης για να καθαριστούν οι αποφράξεις. Ποιες είναι μερικές από τις αιτίες της απόφραξης των σωλήνων;

Σημάδια απόφραξης των σωλήνων

1. Μυρωδιές και οσμές

Εάν η τουαλέτα ή το μπάνιο σας βρωμάει, αρκεί να πείτε ότι θα το μάθετε αμέσως και ότι η δυσάρεστη πραγματικότητα θα επιβαρυνθεί πολύ εύκολα.

Αυτός είναι ένας από τους χειρότερους, στην πραγματικότητα ο χειρότερος τρόπος για να μάθετε για μια απόφραξη αποχέτευσης, καθώς μπορεί επίσης να σημαίνει ότι τα λύματα δεν ξεπλένονται και βρωμάνε το μπάνιο σας. Στη χειρότερη περίπτωση, ενδέχεται να δημιουργηθεί υπερχείλιση λυμάτων για το οποίο θα απαιτηθεί επείγουσα περίθαλψη αποχέτευσης αντί για μια απλή υπηρεσία καθαρισμού αποχέτευσης.

Αν η μυρωδιά αναδύεται από την κουζίνα σας και είναι πιο θειούχος, αυτό υποδηλώνει ακατάλληλη απόρριψη σκουπιδιών και ότι τα απόβλητα τροφίμων δεν ρέουν σωστά στον σωλήνα. Μαζεύεται κάπου και σαπίζει που προκαλεί μια μυρωδιά σαν θείο.

2. Αργή αποστράγγιση

Εάν παρατηρήσετε ότι το νερό κατεβαίνει πιο αργά από το συνηθισμένο στη βάση ή τη μπανιέρα σας κ.λπ. και αντ ‘αυτού λιμνάζει πριν κατέβει, αυτό δείχνει εύκολα ότι υπάρχει απόφραξη ή κάποιο είδος απόφραξης στους σωλήνες. Αυτό μπορεί να μην σημαίνει απαραίτητα ότι η αποχέτευση είναι εντελώς φραγμένη, αλλά θα μετατραπεί σε παρόμοια κατάσταση εάν αφεθεί χωρίς επίβλεψη, επομένως είναι καλύτερο να καλέσετε μια υπηρεσία καθαρισμού αποχέτευσης άμεσα.

3. Ήχοι γουργουρητού

Αυτό θα γίνει αντιληπτό αμέσως εάν η λεκάνη ή η μπανιέρα ή η τουαλέτα σας κάνει δυνατούς γουργουρισμούς και ήχους καθώς το νερό πέφτει, τότε αυτό σημαίνει ότι υπάρχει απόφραξη. Αυτό οφείλεται στο ότι ο αέρας ανεβαίνει λόγω του μπλοκαρίσματος μεταξύ της κύριας γραμμής και του νερού που αποστραγγίζετε. Αυτό το κάνει να παγιδευτεί και να αποβληθεί με μια δύναμη που προκαλεί τους ήχους και τους θορύβους.

4. Συγκέντρωση νερού

Το σημάδι τελικού σταδίου που θα μπορούσατε να έχετε υποδηλώνει απόφραξη στην αποχέτευση και το οποίο απαιτεί άμεση υπηρεσία καθαρισμού αποχέτευσης. Μπορεί να είστε τυχεροί και η πισίνα θα μπορούσε να είναι μόνο στον νιπτήρα ή στην μπανιέρα σας, αλλά εάν είστε άτυχοι, τότε η συγκέντρωση νερού μπορεί να επεκταθεί και στην τουαλέτα.

Πλεονεκτήματα της υπηρεσίας καθαρισμού αποχετεύσεων

Προτού αναλύσουμε τα πλεονεκτήματα που μπορεί να αποκομίσει ο καθαρισμός σωλήνων από μια υπηρεσία καθαρισμού αποχετεύσεων, πρέπει να τονίσουμε ότι δεν είναι κάτι που θα πρέπει να γίνει ως έσχατη λύση όταν τα προβλήματα έχουν ήδη δημιουργηθεί.

Οι τακτικοί καθαρισμοί αποχέτευσης θα σας βοηθήσουν περισσότερο και θα είναι πιο ωφέλιμοι από τους μεμονωμένους καθαρισμούς αποχέτευσης. Να γιατί:

1. Αποφυγή μπλοκαρισμάτων και βουλωμάτων

Με μια τακτική υπηρεσία καθαρισμού αποχετεύσεων, θα μπορέσετε να αποφύγετε μεγάλα μπλοκαρίσματα και βουλώματα όπου γίνονται σοβαρά προβλήματα πριν καν συμβούν.

Ο τακτικός καθαρισμός της αποχέτευσης θα διασφαλίσει ότι η λάσπη, η βρωμιά ή τα υλικά συσσωρεύονται στις αποχετεύσεις σας θα ξεπλυθούν και θα καθαριστούν προτού φτάσουν σε σημείο όπου αρχίσουν να εμποδίζουν.

2. Εξοικονόμηση κόστους

Ο τακτικός καθαρισμός των αποχετεύσεων δεν θα επιφέρει τόσο μεγάλο κόστος για όλα τα πράγματα. Αποτελούν μια πολύ καλύτερη εναλλακτική από τους βαθύτερους καθαρισμούς που πρέπει να αντιμετωπίσουν μεγαλύτερα, πιο σοβαρά εμπόδια ή να αντιμετωπίσουν άλλους πονοκεφάλους και κόστος, εάν φτάσει στο σημείο να συσσωρεύονται τα λύματα και το νερό

Αυτό δεν θα συνεπάγεται μόνο κόστος πλημμύρας και ζημιών από το νερό, αλλά και κόστος των υπηρεσιών αποχέτευσης για την επεξεργασία και τη συλλογή λυμάτων υποστήριξης και εκροής.

3. Προστασία της υγείας

Η παροχή υπηρεσίας καθαρισμού αποχέτευσης είναι επίσης ένα από τα βασικά βήματα που εμπλέκονται στην προστασία της υγείας σας. Όχι μόνο την υγεία σας αλλά και του σπιτιού σας.

Οι καθαρές και ανεμπόδιστες αποχετεύσεις δεν σημαίνουν καμία ευκαιρία για παθογόνα ή βακτήρια να αναπτυχθούν και να διεισδύσουν στο σπίτι σας ή τα παράσιτα και τα παράσιτα να διαμένουν και να τρέφονται κατά την είσοδο και την έξοδο από το σπίτι σας. Η άντλησή τους και ο καθαρισμός τους αποτρέπει επίσης την προσβολή από μύγες αποστράγγισης, οι οποίες είναι ενοχλητικές και ανθυγιεινές ενοχλήσεις, οι οποίες κατά τα άλλα είναι δύσκολο να απαλλαγούν με συμβατικά μέσα, καθώς οι προνύμφες τους ζουν σε βρωμιά και αφρούς. Επίσης, δεν υπάρχει ευκαιρία ή ευκαιρία για έστω και λίγο ακατέργαστο λύματα να τροφοδοτηθούν στο σπίτι σας είναι ένα όφελος που πρέπει να απολαμβάνετε για πάντα. δεν θέλετε να βιώσετε τις συνέπειες αν το παρατήσετε.

4. Εξάλειψη οσμής

Μια υπηρεσία καθαρισμού αποχέτευσης θα σημαίνει επίσης την εξάλειψη των οσμών από τους σωλήνες και την τουαλέτα. Οι μυρωδιές μπορούν να κάνουν τη χρήση της τουαλέτας μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία και να σταματήσουν τις δραστηριότητές σας στην κουζίνα.

Επίσης είναι πολύ ανθυγιεινά και ενέχουν πιθανούς κινδύνους για την υγεία. Μπορεί να είναι πρόδρομοι για μεγαλύτερα προβλήματα. Επομένως, το να μην χρειάζεται να κρατάτε τη μύτη σας ενώ χρησιμοποιείτε το μπάνιο είναι ένα πλεονέκτημα!

Δείτε περισσότερα για τις Αποφράξεις Αντωνίου:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *