Αυτό το άρθρο περιέχει ό,τι χρειάζεται να γνωρίζετε για τα δερμάτινα μπουφάν από την DKStyle.gr.

1. Τύπος δέρματος

Το να λαμβάνετε υπόψη τον τύπο του δέρματος είναι πολύ σημαντικό, καθώς αυτό μπορεί να ποικίλλει δραματικά. Μερικά είναι αρκετά παχιά, λεπτά, σκληρά, εξαιρετικά μαλακά, γυαλιστερά, σουέτ ή έχουν υφή και όλες αυτές οι λεπτομέρειες παίζουν ρόλο στο πώς θα κάθεται, θα φθείρεται και τελικά στην ευελιξία του. Η επιλογή ενός δέρματος που έχει λεπτή υφή σημαίνει ότι το μπουφάν θα φοριέται όλο τον καιρό. Το δέρμα τσαλακώνεται φυσικά, μαλακώνει, γρατσουνίζεται και ξεθωριάζει, αλλά το σωστό δέρμα θα τα πάρει όλα αυτά στη διάθεσή του για να δημιουργήσει τον χαρακτήρα του σακακιού.

2. Μήκος

Η απόφαση για το αν θα αγοράσετε ένα cropped σακάκι ή ένα που τελειώνει στους γοφούς μπορεί να είναι δύσκολο. Χρειάζεστε και τα δύο, αλλά αν πρόκειται να διαλέξετε μόνο ένα, εξαρτάται πραγματικά από το σχήμα του σώματός σας και το με τι θέλετε να το φοράτε. Εάν αγοράζετε ένα δερμάτινο μπουφάν για να το φοράτε με φορέματα, τότε ένα cropped jacket είναι πραγματικά κολακευτικό, αλλά αν θέλετε να το φορέσετε με τζιν, τότε το μεγαλύτερο μήκος λειτουργεί καλύτερα.

3. Υλικό

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει το χρώμα του δερμάτινου. Ένα λάθος εδώ θα μπορούσε να κάνει ένα τέλειο δερμάτινο μπουφάν να μείνει για πάντα στην ντουλάπα χωρίς να το φορέσετε ποτέ επειδή δεν ταιριάζει με τα υπόλοιπα αξεσουάρ σας. Αν βρεις ουδέτερο χρώμα, δηλαδή μαύρο, αγόρασέ το τώρα!

4. Ευθυγράμμιση ώμων

Οι ώμοι πρέπει να ευθυγραμμίζονται τέλεια και να δημιουργείται ισορροπία στις αναλογίες σας. Εκτός αν προτιμάτε ένα overzised στυλ, οπότε υποθέτω ότι έχετε ήδη επιλέξει να βρείτε το τέλειο δερμάτινο μπουφάν, βεβαιωθείτε ότι οι ώμοι δεν είναι τεράστιοι. Αν κάθονται πολύ στενά, τότε πρέπει να αυξήσετε το μέγεθος γιατί πιθανότατα δεν θα μπορείτε να μετακινήσετε τα χέρια σας.

5. Γιακάς

 Οι επωνυμίες θα αλλάζουν συνεχώς τις λεπτομέρειες στα δερμάτινα μπουφάν για να διαφοροποιούν τα σχέδιά τους, αλλά τίποτα δεν ξεπερνά έναν κλασικό γιακά. Αποφύγετε οτιδήποτε πολύ μοντέρνο, εκτός αν θέλετε ένα πιο statement στυλ.

6. Φόδρα

 Ελέγχετε πάντα για να βεβαιωθείτε ότι έχει επένδυση. Η φόδρα πρέπει επίσης να είναι απεριόριστη και να συγκρούεται με το ίδιο το σακάκι. Δεν είναι ωραίο όταν οι μάρκες τοποθετούν μια φωτεινή πολύχρωμη επένδυση σε ένα τέλειο μαύρο δερμάτινο μπουφάν.

7. Λεπτομέρειες στο πίσω μέρος του μπουφάν

 Ορισμένες λεπτομέρειες της πλάτης μπορεί να έχουν πτυχώσεις που το κάνουν πιο ποδηλατικό, ενώ άλλες μπορεί να λεπταίνουν δημιουργώντας ένα πιο γυαλιστερό σχήμα. Κανένα από τα δύο δεν είναι σωστό ή λάθος, αλλά πάντα μια καλή ιδέα είναι να ελέγχετε το πίσω μέρος και να βεβαιωθείτε ότι είναι σύμφωνο με αυτό που θέλετε.

 8. Λεπτομέρειες

Είναι όλα στις λεπτομέρειες. Πάρα πολλές και θα βγει ένα υπερβολικό αποτέλεσμα, πολύ λίγο και συνορεύει με βαρετό. Τα φερμουάρ, οι ραφές και το υλικό μπορούν να φτιάξουν ή να χαλάσουν το δερμάτινο σας . Απλά φροντίστε να είναι κλασικό και κολακευτικό.  Πολλές φορές κάνουμε λάθος αγοράζοντας ένα σακάκι με επένδυση στα μπράτσα που προσθέτει ανεπιθύμητο επιπλέον όγκο και.

Πώς να φορέσετε ένα δερμάτινο μπουφάν;

 Αν δεν χωράει σαν γάντι, τότε είναι το κατάλληλο. Θα πρέπει να υπάρχει αρκετός χώρος ώστε να αισθάνεστε άνετα, αλλά μέχρι εκεί. Ένα δερμάτινο μπουφάν πρέπει να βρίσκεται κοντά στο σώμα, άνετο αλλά όχι σφιχτό και με χώρο για ένα πουλόβερ από κάτω, εάν χρειάζεστε τη ζεστασιά των επιπλέον στρώσεων.

Αν σκοπεύετε να φορέσετε κουκούλα κάτω από το σακάκι, φορέστε κουκούλα όταν το δοκιμάσετε. Εάν δεν κάνετε αυτό, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα αισθανθείτε άβολα με το μπουφάν αργότερα όταν προσπαθήσετε να στοιβάζετε σε στρώσεις. Τα υπερμεγέθη μπουφάν δεν στέκονται καλά και πρέπει να αποφεύγονται. Ένα δερμάτινο μπουφάν πρέπει να λυγίσει και να προσαρμοστεί σε εσάς.

 Θα πρέπει επίσης να μπορείτε να κινείτε ελεύθερα τα χέρια σας. Tα μανίκια δεν πρέπει να φτάνουν πέρα από τους καρπούς και το υπόλοιπο σακάκι θα πρέπει να σταματάει στη μέση, εκτός κι αν επιλέξετε πιο μακρύ στυλ. Το σακάκι πρέπει να εφαρμόζει καλά από την πρώτη μέρα για να δείχνει ωραίο μετά. Το δέρμα δεν μπορεί να αλλοιωθεί όπως άλλα υλικά (τουλάχιστον, όχι εύκολα), επομένως είναι σημαντικό να κάθεται σωστά από την πρώτη στιγμή.

Πώς να αναγνωρίσετε την ποιότητα ενός δερμάτινου μπουφάν;

 Είναι η σκέψη που μετράει και οι λεπτομέρειες. Δείτε τι πρέπει να προσέξετε:

Ο κόκκος του δέρματος

 Αυτός είναι ο μόνος μεγαλύτερος παράγοντας για τον καθορισμό της τιμής ενός δερμάτινου μπουφάν. Ο κόκκος είναι λεπτομέρεια του δέρματος που κατασκευάζεται από ολόκληρο το δέρμα του ζώου, συμπεριλαμβανομένου του εξωτερικού στρώματος του δέρματος. Δεν αλλοιώνεται και διατηρεί το φυσικό σχέδιο δέρματος του ζώου. Εμφανίζει επίσης φυσικές ανωμαλίες γρατσουνιές, ουλές και ατέλειες που εμφανίστηκαν κατά τη διάρκεια της ζωής του αρχικού χρήστη. Το εξωτερικό δέρμα χωρίζεται από τα κάτω στρώματα από πλήρες δέρμα και λειαίνεται για να δημιουργήσει μια ομοιόμορφη επιφάνεια. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα πιο λεπτό, πιο εύκαμπτο, αναμφισβήτητα πιο άνετο δέρμα.

Το ράψιμο

Η ορατή βελονιά στο πάνω μέρος ή στη «δεξιά» πλευρά του σακακιού είναι must. Το προσεγμένο ξεχωρίζει ένα εξαιρετικό δερμάτινο μπουφάν από τα φθηνότερα αντίστοιχα.

Επένδυση

Συνθετικά χαμηλής ποιότητας χρησιμοποιούνται σε φθηνότερα μπουφάν. Δεν αναπνέουν και συνήθως η επένδυση είναι από τα πρώτα πράγματα που χαλάνε, αν δεν είναι ποιοτική. Τα δερμάτινα μπουφάν καλύτερης ποιότητας έχουν ξεχωριστά υλικά επένδυσης στα μανίκια και το σώμα και συχνά θα δείτε μονωτικό υλικό υψηλότερης ποιότητας ειδικότερα στο σώμα.

Φερμουάρ

Ένα φτηνό φερμουάρ είναι ένα χαρακτηριστικό ενός φθηνού δερμάτινου μπουφάν. Παίρνετε ό,τι πληρώνετε είναι μια από τις μεγάλες αλήθειες της ζωής. Ένα εξαιρετικό δερμάτινο μπουφάν βελτιώνεται με την ηλικία και διαρκεί για μια ζωή και όχι μόνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.